Anlık Bildirim

Apple, yeni iPad Pro'da piyasadaki "açık ara" en iyi OLED panelleri kullanacak

Apple, 7 Mayıs'ta yeni iPad'leri tanıtacak. Özellikle OLED iPad Pro modeli merakla bekleniyor. iPad Pro 2024'ün piyasadaki en iyi OLED panele sahip olacağı söyleniyor.
apple ipad pro 2024 oled panel Tam Boyutta Gör
Apple’ın OLED ekranlı iPad Pro modelini görmemize çok az bir zaman kaldı. iPad Pro 2024, OLED panel kullanan ilk Apple tablet olacağından merakla bekleniyor. Apple’ın yeni iPad Pro’da piyasadaki en iyi OLED panelleri kullandığı iddia ediliyor.

DSCC analisti Ross Young, bir kez daha yeni iPad Pro modellerinin OLED ekranlarla donatılacağını söyledi. Young, Apple’ın yeni tabletleri için piyasadaki en iyi OLED tablet panellerini seçtiğine dikkat çekti. OLED iPad Pro modelleri, LTPO, 120Hz ProMotion yenileme hızı, yüksek parlaklık, daha uzun pil ömrü ve kulanım süresini destekleyen ultra ince ve hafif ekran sağlayacak cam inceltme özelliğine sahip olacak.

2024 iPad Pro modelleri 11.1 inç ve 12.9 inç ekran boyutunda gelecek. Her iki modelde de daha dar çerçeve ve çok daha ince bir tasarım göreceğiz. Piyasadaki en iyi OLED ekranlı iPad Pro’lar, Apple’ın yeni nesil yapay zeka optimizasyonlu M4 çipine sahip olabilir. Tabletle birlikte yeni Apple Pencil ve yenilenmiş Magic Keyboard’u da görebiliriz.

iPad Pro 2024 ne zaman tanıtılacak?

Apple’ın 7 Mayıs’ta Let Loose etkinliğinde OLED iPad Pro modelleriyle birlikte 10.9 inç ve 12.9 inç iPad Air modellerini tanıtması bekleniyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim