Anlık Bildirim

PlayStation 1'in klasik oyunları emülatörle iPhone'a geldi

iPhone'da eski retro oyunları oynayarak nostalji yapmak isteyenler için yeni emülatör çıktı. "Gamma", klasik PlayStation 1 oyunlarını iOS cihazlara getiriyor.   
playstation 1 oyunları iphone gamma emülatör Tam Boyutta Gör
Apple, iOS 17.4 güncellemesiyle emülatörlerin App Store’da yayınlanmasına izin verdi ve o günden bu yana eski konsolların klasik oyunlarını iPhone ve iPad’e getiren emülatörler yayınlanıyor. Son olarak, klasik PlayStation 1 oyunlarını iOS cihazlara getiren emülatör (Gamma) yayınlandı.

Gamma emülatörüyle PS1 klasiklerini oynayın

Benjamin Stark (ZodTTD) tarafından geliştirilen emülatör, özelleştirilebilir sanal denetleyici görünümleri sunuyor ve Bluetooth kontrolcülerin yanı sıra kablolu ve kablosuz klavyelere destek veriyor. Popüler Delta emülatörüne benzer şekilde Gamma, oyun dosyalarını yedeklemek ve ilerlemeyi kaydetmek için üçüncü parti bulut senkronizasyon hizmetlerini kullanıyor.

PS1 hayranları için yayınlanan emülatör, oyunları çalıştırmak için BIOS dosyasına ihtiyaç duymuyor ancak bazı kullanıcılar bazı ROM’larda sorun yaşadıklarını bildirdi. Muhtemelen yakında hata düzeltmelerini içeren güncelleme yayınlanacaktır.

PlayStation 1 klasiklerini iPhone’lara getiren emülatörün geliştiricisi Stark, bu alanda deneyimli bir kişi ve 15 yılı aşkın süredir mobil cihazlarda retro oyun emülatörleri geliştiriyor. Gamma, App Store’dan ücretsiz olarak indirilebiliyor:

Gamma - Game Emulator Gamma - Game Emulator Gamma - Game Emulator Gamma - Game Emulator Entertainment Ücretsiz 37,3 MB

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
6730 kez okundu.
8 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
PlayStation, emülatör ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim