Anlık Bildirim

Apple, arızalı AirPods Pro'lar için başlattığı ücretsiz değişim programını 1 yıl uzattı

Apple, AirPods Pro için başlattığı ücretsiz değişim programını 2023 yılına kadar uzattı. Kablosuz kulaklığında ses sorunu yaşayan kullanıcılar artık üç yıl içinde ücretsiz değişim talep edebilecek.

AirPods Pro için başlatılan ücretsiz değişim programı uzatıldı Tam Boyutta Gör

Apple yaklaşık bir yıl önce AirPods Pro'ların küçük bir kısmında ses sorunları yaşanabileceğini açıklamış ve bu kablosuz kulaklıklar için ücretsiz değişim programı başlattığını duyurmuştu.

Şirket arızalı AirPods Pro'lara yönelik ücretsiz değişim programını iki yıldan üç yıla çıkardı. Kablosuz kulaklık sahipleri artık satın alma tarihinden itibaren üç yıl içinde ücretsiz değişim talep edebilecekler.

Hangi cihazları kapsıyor?

Apple söz konusu sorunların Ekim 2020'den önce üretilen AirPods Pro'lar için geçerli olduğunu söylüyor. Şirkete göre etkilenen kablosuz kulaklıklarda aşağıdaki davranışlardan en az biri görülebilir:

  • Gürültülü ortamlarda, antrenman sırasında veya telefon görüşmesi yaparken artan cızırtı veya statik gürültü
  • Aktif Gürültü Engelleme özelliğinin beklendiği gibi çalışmaması (ör. bas ses kaybı veya sokak ya da uçak gürültüsü gibi arka plandaki sesleri daha çok duyma)

AirPods Pro için başlatılan ücretsiz değişim programı uzatıldı Tam Boyutta Gör

2022 ve 2023 yıllarına kadar uzadı

Sonuç olarak 2019'da, yani satışların başlamasından hemen sonra AirPods Pro satın alan müşteriler 2022'nin Ekim ayına kadar ücretsiz değişim programından faydalanabilecekler. 2020 yılında (Ekim ayından önce) satın alanların ise 2023 yılına kadar ücretsiz değişim programına katılmaları mümkün olacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim