Anlık Bildirim

Nvidia GeForce RTX 4080 ekran kartı çöktü, CS2 yarışmacısı elendi

CS2 büyük turnuvasında bir oyuncunun en kritik zamanda GeForce RTX 4080 ekran kartının çökmesi sonrasında maçı kaybettiği ve ekibin turnuvadan elendiği öğrenildi.
Nvidia Tam Boyutta Gör
Espor organizasyonlarında bilindiği gibi her bilgisayar bileşeni kritik bir öneme sahip. Herhangi birisinin oyun esnasında çökmesi veya takılma yaşaması turnuvaya veda etmek anlamına geliyor. CS2 büyük turnuvasında üzücü bir olay yaşandı.

Nvidia GeForce RTX 4080 ekran kartı çöktü

PGL tarafından düzenlenen CS2 büyük turnuvasının resmi donanım seçimi AMD Ryzen 7 7800X3D işlemci ve NVIDIA GeForce RTX 4080 ekran kartı olmuştu. Sürücüleri de bu oyuna göre en iyi şekilde optimize edilmişti.

Ne var ki Virtus Pro ve G2 arasında devam eden mücadelenin en kritik anlarında James’in bilgisayarındaki ekran kartı hata verdi ve sistem çöktü. Bu talihsiz olay sonrasında Virtus Go milyon dolarlık turnuvaya veda etti.

PGL ve Nvidia sorunun nereden kaynaklandığını anlamak için çalışmalara başladı. PGL optimizasyon konusunda şüphe duymuyor ancak James’in bilgisayarının turnuva öncesinde son kontrolünün yapılmamış olduğu tahmin ediliyor. James ise bu tür olayların normal olduğunu ve önündeki maçlara bakacağını açıkladı.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
16586 kez okundu.
13 kişi, toplam 15 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
nvidia, Nvidia GeForce RTX 4080 ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim