Anlık Bildirim

Fallout, Amazon Prime'da en çok izlenen ikinci dizi oldu

Amazon'un dijital platformu Prime Video'da yayınlanan Fallout, kısa sürede büyük başarı elde etti; Yüzüklerin Efendisi dizisinden sonra Amazon Prime'da en çok izlenen dizi oldu.
fallout amazon prime dizisi 65 milyon izleyici Tam Boyutta Gör
Amazon, Fallout dizisinin yayınlanmasından bu yana -16 gün içinde- 65 milyon izleyici toplamayı başardığını açıkladı. Fallout, resmî olarak The Lord of the Rings: The Rings of Power (Yüzüklerin Efendisi: Güç Yüzükleri) dizisinin ardından şimdiye kadar en çok izlenen ikinci Amazon Prime dizisi oldu.

İlk iki haftada 65 milyondan fazla izleyici!

Amazon, 18-34 yaş arası yetişkinler arasında en çok izlenen dizi olduğunu, izleyicinin %60'ının Amerika dışından geldiğini söylüyor. Dizinin özellikle İngiltere, Fransa ve Brezilya’da çok popüler olduğu belirtildi. Ancak, Amazon, bu sayının nasıl elde edildiğine dair bir bilgi paylaşmadı. İzleyiciler bir ya da birden fazla bölümü tamamladıktan sonra mı yoksa sezonu bitirdikten sonra mı sayım yapıldı belli değil.

Fallout dizisi konusu

Fallout, neredeyse hiçbir şeyin kalmadığı bir dünyada, var olanlarla olmayanların hikayesini anlatıyor. Kıyametten 200 yıl sonra, lüks Fallout sığınağının nazik sakinleri, atalarının geride bıraktığı radyasyon dolu cehenneme geri dönmeye zorlanıyor ve kendilerini inanılmaz derecede karmaşık, tuhaf ve son derece şiddet içeren bir evrende buluyorlar.

Fallout, giderek büyüyen popüler, başarılı oyun/film uyarlamaları listesine katılıyor. Borderlands filmi, Sonic the Hedgehog 3 ve Netflix'in League of Legends dizisi Arcane’in 2024'te çıkacak yeni sezonu dahil üzerinde çalışılan birkaç uyarlama daha var.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim