Anlık Bildirim

Samsung, Galaxy S22 için One UI 6.1 güncellemesini yeniden dağıtmaya başladı

Samsung, Galaxy S22 serisi için One UI 6.1 güncellemesini geçen hafta sunmaya başladı ancak bazı kullanıcıların yaşadığı sorunlar yüzünden güncelleme duraklatıldı. Şimdi yeniden dağıtılmaya başlandı. 
Galaxy S22 One UI 6.1 güncellemesi yeniden sunuldu Tam Boyutta Gör
Bazı Galaxy S22 kullanıcılarının One UI 6.1 güncellemesinden sonra kilit ekranı ve dokunmatik ekranda sorunlar yaşaması üzerine Samsung, güncellemeyi durdurmuştu. Şirket, güncellemeyi yeniden dağıtmaya başladı.

Samsung, Galaxy S24 serisini One UI 6.1 ile piyasaya sürdü, Android 14 tabanlı güncellemeyi eski amiral gemilerine de getirme sözü verdi. Galaxy S23, S22 gibi modeller, güncellemeyi ilk alan telefonlar oldu. Samsung, yakın zamanda One UI 6.1’in şimdiye kadarki en popüler yazılım güncellemelerinden biri olduğunu iddia etti. Ancak bu duyurunun hemen ardından Samsung'un Galaxy S22'nin One UI 6.1 güncellemesini yayınladıktan kısa bir süre sonra geri çektiği haberi geldi. Ancak görünen o ki Samsung yazılım geliştiricileri mevcut hataları ortadan kaldırmayı başardı çünkü şirket bugün itibarıyla Galaxy S22 cihazları için One UI 6.1 güncellemesini yeniden dağıtmaya başladı.

Samsung, Galaxy S22, Galaxy S22+ ve Galaxy S22 Ultra için One UI 6.1 güncellemesini ilk olarak Güney Kore’deki kullanıcılara sundu. Güncelleme, S90xNKSU3EXE1 sürümünü taşıyor ve yaklaşık 3.2 GB indirme boyutuna sahip.

Güncellemenin tüm kullanıcılara ne zaman sunulacağına dair bir bilgi yok. Hatalar artık çözüldüğünden Samsung, güncellemeyi diğer ülkelere de hızlıca sunacaktır.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
4491 kez okundu.
4 kişi, toplam 13 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
samsung galaxy s22, One UI 6.1 ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim