Anlık Bildirim

Galaxy Z Flip 6’nın kamera sistemi detaylanıyor

Gençlere yönelik katlanabilir telefon olan Samsung Galaxy Z Flip, yeni nesilde dikkat çekici yükseltmelere sahip olacak. İddialara göre Galaxy Z Flip 6, 50MP ana kamera lensine sahip olacak.
Galaxy Z Flip 5 Tam Boyutta Gör
Katlanabilir akıllı telefon pazarının lideri olan Samsung, yakında Galaxy Z serisini yenileyecek. İddialara göre gençlere yönelik olan Galaxy Z Flip 6, önceki nesile göre yükseltilmiş bir kamera sistemine sahip olacak.

Galaxy Z Flip 6, 50MP kamera sensörüne sahip olacak

Geçtiğimiz yıl GalaxyClub tarafından ortaya atılan iddialara göre Samsung, Galaxy Z Flip 6’nın prototip modellerini 50MP kamera ile test ediyordu. Yeni çıkan sızıntılar ise geçtiğimiz yılın iddialarını doğrular nitelikte. Camera FV-5 ve Hindistan’ın BIS veri tabanlarında görüntülen Galaxy Z Flip 6, SM-F741B model numarasına sahip olacak. Camera FV-5 kaynaklarına göre SM-F741B model numarasına sahip cihaz, 50MP kamera sensörüne sahip olacak ve bu sensör, piksel birleştirme teknolojisi ile 12.5MP çözünürlüğünde fotoğraf çekebilecek.

Camera FV-5 sitesinde görüntülenen Galaxy Z Flip 6 Tam Boyutta Gör
Çözünürlüğün yanı sıra Camera FV-5 platformu, Galaxy Z Flip 6’da bulunan kamera sensörünün f/1.8 diyafram açıklığına, 5.4mm odak uzaklığına, EIS ve OIS teknolojilerine sahip olacağını gözler önüne seriyor. Hatırlayacak olursanız geçtiğimiz yıl tanıtılan Galaxy Z Flip 5, 12MP kamera sensörüne sahipti yani Samsung, Galaxy Z Flip 6 için ciddi bir kamera yükseltmesi planlamış durumda. Cihazda kullanılacak ikinci sensörün teknik detayları ise henüz bilinmiyor.  Galaxy Z Flip 6, temmuz ayında Galaxy Z Fold 6, Galaxy Z Fold FE ve Galaxy Z Flip FE ile birlikte tanıtılacak.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim