Anlık Bildirim

Google Pixel 9, üç farklı modele sahip olabilir

Google, bu yılın sonlarına doğru tanıtacağı Pixel 9'un üç farklı modelinin olacağı belirtiliyor. Standart modelin yanında iki adet Pro modeli yer alabilir.     
Google Pixel 9, üç farklı modele sahip olabilir
Google, bu yılın sonlarına doğru tanıtacağı Pixel 9'un üç farklı modelini piyasaya sürerek akıllı telefon stratejisini değiştirmeyi planlıyor. Google, 2019 yılına kadar daha büyük Pixel telefonları için XL markasını kullanmıştı ancak tek boyuta sahip Pixel 5 ile bu isimlendirmeyi terketti.

Şirket, Apple'ın stratejisini kullanarak Pro modelleri ikiye ayırmayı planlıyor. Standart Pixel 9, kavisli Pixel 8 ve 8 Pro'nun aksine düz kenarlara ve yuvarlak köşelere sahip olacak. Daha önce ortaya çıkan görsellerin ise Pixel 9 Pro XL ve Pixel 9 Pro'ya ait olduğu ortaya çıktı. Bu görsellerde standart Pixel'in aksine Pro modellerinin 3 kameraya sahip olduğu görülüyor.

Google Pixel 9, üç farklı modele sahip olabilir Tam Boyutta Gör

Pixel serisinin ekran boyutlarının şöyle olması bekleniyor:

  • Pixel 9 Pro XL: 6.5 inç
  • Pixel 9 Pro: 6.1 inç
  • Pixel 9: 6.03 inç

Mevcut Pixel 8 Pro'nun 6,7 inç ekrana sahip olduğunu göz önüne alırsak, XL modelinin ekranında bir miktar küçülme gerçekleştiği görülüyor. Her iki Pro modelinde üçlü kamera sistemi yer alacağı için, Google gelişmiş kamera yeteneklerini küçük modele de getirmiş olacak.

Ancak yeni amiral gemisi Pixel modellerinin tanıtımına hala uzun süre var dolayısıyla kesin bir yargıya varmak güç. Bu cihazlardan önce Google, Pixel 8A ve katlanabilir Pixel Fold 2'yi tanıtabilir. Her iki telefonun da Mayıs ayındaki I/O keynote etkinliğinde tanıtılması bekleniyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim