Anlık Bildirim

iPhone 17'de tasarım değişiyor, Plus yerine Slim model geliyor

Son rapora göre, iPhone'larda beklenen tasarım değişiklikleri iPhone 17 serisinde olacak. Ayrıca Apple'ın Plus modelin yerini alan iPhone 17 Slim'i tanıtacağı söyleniyor.
iPhone 17 Slim model geliyor Tam Boyutta Gör
Apple’ın iPhone’larda dikkate değer değişiklikleri bu yıl sunması beklenmiyor. iPhone 17 modelleri yenilenmiş tasarım, daha iyi ön kamera, daha küçük Dynamic Island ve fazlasına sahip olacak. Ancak, tek değişiklik bu değil; Apple’ın Plus model yerine Slim model tanıtacağı da söyleniyor.

iPhone 17 Slim modeli geliyor

Analist Jeff Pu, iPhone 17’de tasarım değişikliğinin olacağını ve Apple’ın gelecek yıl Plus modelin yerine yeni iPhone 17 Slim modelini tanıtacağını söyleniyor.

iPhone 17 nasıl olacak?

Tasarım açısından, iPhone 17, iPhone 17 Slim ve iPhone 17 Pro, farklı bir alüminyum tasarıma sahip olacak. iPhone 17 Pro Max modelinde titanyum tasarım sürecek. 17 Pro Max, yakınlık sensörü için yeni metalens teknolojisine sahip olacak. Bu, dinamik adanın küçülmesini sağlayacak. Diğer modeller mevcut tasarımı koruyacak. Metalens teknolojisi Apple’ın Face ID sensörünün boyutunu önemli ölçüde azaltmasına da yardımcı olabilir.

Yeni iPhone 17 Slim modelinin Plus’ın yerini alacağı ve adından da anlaşılacağı üzere ince bir tasarım sunacağı söyleniyor. Apple 17 Slim modelinde ince tasarım dışında başka ne değişiklikler sunacak henüz belli değil.

Performans ve teknik özellik açısından, iPhone 17 ve iPhone 17 Slim, 8GB RAM, A18 veya A19 işlemci ile gelecekken; iPhone 17 Pro ve iPhone 17 Pro Max, 12GB RAM, A19 Pro çip ile gelecek. Şu anda iPhone 15 ve iPhone 15 Plus’ta 6GB RAM bulunurken, iPhone 15 Pro ve iPhone 15 Pro Max’te 8GB RAM bulunuyor. iPhone 17 serisinde 24MP ön kamera bulunacak. Şu anda iPhone’larda 12MP ön kamera mevcut.

Apple, 2024'ün ilk etkinliğini 7 Mayıs'ta düzenleyecek. Let Loose etkinliğinde yeni iPad Pro ve Air modelleriyle birlikte  aksesuarlarının tanıtılması bekleniyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
13721 kez okundu.
20 kişi, toplam 20 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
iPhone 17, iPhone 17 Slim ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim