Anlık Bildirim

Leonardo DiCaprio başrollü The Great Gatsby filminin dizisi geliyor

En son 2013 yılında izlediğimiz Leonardo DiCaprio'nun başrolünde bulunduğu The Great Gatsby filmnin dizi uyarlaması geliyor. Dizinin başında Vikings dizisinin yaratıcısı bulunuyor.

Leonardo DiCaprio başrollü The Great Gatsby filminin dizisi geliyor Tam Boyutta Gör

Daha önce birçok kez beyaz perdede görmüş olduğumuz F. Scott Fitzgerald'ın ikonik romanına dayanan The Great Gatsby'nin bir dizi uyarlaması geliyor. 

A + E Studios ve ITV Studios America tarafından geliştirilecek olan The Great Gatsby dizisinin başındaki isim; Vikings, The Tudors ve Elizabeth gibi yapımlarla tanınan Michael Hirst.The Hollywood Reportar'a göre şu anda mini dizi şeklinde yayınlanması planlanan yüksek bütçeli bir dizi için hazırlıklar başladı.

Senaryosunu Michael Hirst'ün yazacağı mini dizinin yapımcılarından biri de Michael London olacak. Ayrıca romanın yazarı F. Scott Fitzgerald'ın büyük torunu da projede danışman olarak yer alacak. Senaryosu yazım aşamasında olan dizinin yayınlanacağı platform, yayın tarihi ve oyuncular henüz bilinmiyor.

The Great Gatsby daha önce 1926, 1949, 1974 ve 2013 yıllarında sinemaya uyarlanmıştı. Sonuncu uyarlamada başarılı oyuncu Leonardo DiCaprio başroldeydi.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim