Anlık Bildirim

LinkedIn mini oyunlar kullanıma sunuldu

LinkedIn ağında artık zihin geliştirmeye yönelik olarak mini oyunlar kullanıma sunuldu. İlk etapta farklı türlerde 3 mini oyun oynamak ve sonuçları paylaşmak mümkün.
LinkedIn Tam Boyutta Gör
En büyük kurumsal sosyal ağ olarak gösterilen Linkedn, etkileşimi arttıracak yeni özelliğini kullanıma sunuyor. LinkedIn kullanıcıları artık kendini geliştirmeye yardımcı olacak mini oyunlar oynayabilecekler.

LinkedIn mini oyunlar dönemi

New York Times gazetesinin Wordle oyununu satın almasından esinlenen üründen sorumlu başkan yardımcısı Dan Roth, LinkedIn ağında da mini oyunların oynanabilmesi projesini hayata geçirmiş. Bunun için haber bölümüne bir oyun editörü de işe alınmış.

Uygulamada ilk etapta düşünme odaklı 3 oyun yer alıyor. Bunlar kelimelerle ilişkili temanın tahmin edildiği kelime oyunu Pinpoint, Sudoku benzeri Queens ve 4 harfli bilgi yarışması Crossclimb şeklinde sıralanıyor.

Günde sadece bir kere oynanabilen oyunlarda kullanıcılar skorlarını paylaşabiliyor. Ayrıca elde edilen başarılar da kayıt edilebiliyor. Bununla birlikte şirketlerin puan sıralamasında birbiri ile yarışacağı iddiası şimdilik hayata geçmemiş görünüyor.

LinkedIn oyunları

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim