Anlık Bildirim

Poco F6 Pro, Geekbench'te listelendi: İşte beklenen özellikler

Önümüzdeki haftalarda tanıtılması beklenen Poco F6 Pro, yakın bir zamanda önemli özellikleriyle Geekbench'te listelendi. İşte cihazın beklenen özellikleri:     
Poco F6 Pro, Geekbench'te listelendi: İşte beklenen özellikler Tam Boyutta Gör
Poco, önümüzdeki haftalarda yeni serisi Poco F6'yı tanıtacak. Seriden Poco F6 Pro, geçtiğimiz günlerde FCC tarafından 5.000 mAh batarya ile sertifikalandırılmıştı. Yakın bir zamanda ise 23113RKC6G model numarasıyla Geekbench'te de listelenen cihazın önemli özellikleri ise bu sayede ortaya çıktı.

İşte Poco F6 Pro'nun beklenen özellikleri:

Geekbench'in tek çekirdekli ve çok çekirdekli turlarında sırasıyla 1.421 ve 5.166 puan alan Poco F6 Pro, listeye göre Snapdragon 8 Gen 2 SoC tarafından desteklenecek. Android 14 tabanlı HyperOS 1.0 ile kutudan çıkacak cihaz ayrıca 16 GB RAM'e sahip olacak.

Poco F6 Pro, Geekbench'te listelendi: İşte beklenen özellikler Tam Boyutta Gör
Poco F6 Pro'nun uluslararası pazarlar için yeniden markalanmış Redmi K70 olması bekleniyor. Bu doğrultuda 6,67 inç 1440p 120Hz OLED ekran, 16 GB'a kadar RAM ve 1 TB depolama alanıyla gelecek cihaz, 120W kablolu şarjlı 5.000 mAh bataryaya sahip olacak ve 50MP birincil, 8MP ultra geniş, 2MP makro ve 16MP selfie olmak üzere dört kameraya sahip olacak.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim