Anlık Bildirim

2018 Mercedes-Benz A-Serisi 2 Şubat'ta geliyor

Mercedes-Benz'in bir süredir üzerinde çalıştığı ve geçtiğimiz günlerde kış koşullarında teaser videosunu yayınladığı yeni nesil hatchback modeli 2018 A-Serisi önümüzdeki hafta resmiyete kavuşuyor.
Şu ana kadar pek çok casus fotoğraf ve teaser ile karşımıza çıkan yeni nesil A-Serisi için bekleyiş sona eriyor. Alman üretici kompakt hatchback modelinin üstündeki örtüyü 2 Şubat tarihinde Amsterdam'da düzenleyeceği özel bir etkinlikle kaldıracak. Bu etkinliği takiben modelin kamuoyuna ilk canlı gösterimi de Mart ayındaki 2018 Cenevre Fuarında gerçekleşecek.
Önümüzdeki haftayı bekleyemeyenler için Mercedes, yeni aracın ön tasarımını ortaya çıkaran bir teaser görsel yayınladı. Kamuflajsız olması nedeniyle aracın ön tasarımı hakkında kafalarda büyük ölçüde bir fikir oluşturan görselde aracın yeni CLS'den önemli ölçüde izler taşıdığı gözlemleniyor.
Öncesinde ortaya çıkan pek çok casus görselle aracın genel hatları hakkında bilgi sahibi olunurken, aracın resmi görselleri yayınlanınca çok da büyük bir şaşkınlık yaşanmayacak. İç kısımda markanın yeni MBUX arayüzüne yer verilirken, en yüksek donanım seviyesinde 2 adet 10,25 inç boyutlu dijital ekran yer alacak.
Konsolun yanı sıra kabinde de büyük değişiklikler yapılırken, yeni A-Serisi yolcu ve eşyaları için çok daha fazla bir alan sunacak. Mercedes-Benz'in MFA platformu üzerine geliştirilen yeni A Serisinde 300 beygirlik A35 ve daha güçlü bir A45 modelleri de yer alacak.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
6859 kez okundu.
15 kişi, toplam 16 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
mercedes-benz, mercedes ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim