Anlık Bildirim

2019'da katlanabilir telefonlar sahneye çıkacak

Önümüzdeki yılki Tüketici Elektroniği Fuarı ve Mobil Dünya Kongresi kapsamında en az üç katlanabilir akıllı telefonun tanıtılması bekleniyor. Peki bu cihazlar hangi şirketlere ait olacak?
Mobil sektöre yönelik güvenilir sızıntıları ile gündeme gelen Ice Universe isimli Twitter hesabına göre, önümüzdeki yıl Tüketici Elektroniği Fuarı (CES) ve Mobil Dünya Kongresi (MWC) kapsamında en az üç üretici katlanabilir akıllı telefon tanıtacak.
Samsung'un Ocak ayında düzenlenecek CES'te katlanabilir telefonunu duyurması beklenirken Güney Koreli şirket için başka bir rekabet de söz konusu olacak gibi görünüyor. Sızıntıları ile ünlü Evan Blass, LG'nin de aynı etkinlik kapsamında katlanabilir akıllı telefonunu tanıtmayı planladığını açıkladı.

İlk katlanabilir akıllı telefon tanıtıldı

Öte yandan gelecek sene Huawei'nin de katlanabilir akıllı telefon çıkaracağı söyleniyor. Ancak gelen haberler cihazın 2019'un üçüncü çeyreğinden önce tanıtılmayacağı yönünde. Bununla birlikte ilk katlanabilir akıllı telefonun, ismi duyulmamış ABD'li bir şirket tarafından tanıtıldığını hatırlatalım.
Royole isimli küçük bir firma kısa süre önce, FlexPai adlı katlanabilir akıllı telefonunu duyurarak sektörde bir ilke imza attı. Dolayısı ile yukarıda ismi geçen dev markalar katlanabilir akıllı telefon çıkarsalar da bu anlamda bir ilki gerçekleştirmiş olamayacaklar.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
6844 kez okundu.
14 kişi, toplam 14 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung, lg ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim