Anlık Bildirim

Yenilenen Kia Sorento Türkiye'de: İşte fiyatı ve özellikleri

Geçirdiği makyaj operasyonuyla markanın yeni tasarım diline geçiş yapan Kia Sorento'nun Türkiye fiyatları açıklandı. Hibrit motorla satılan suv 7 koltuk seçeneğine de sahip.

Yenilenen Kia Sorento'nun Türkiye fiyatları belli oldu. 230 beygirlik 1.6 litre hibrit motorla satışa sunulan yeni Kia Sorento fiyatı 3.995.000 TL'den başlıyor. Prestige Smart donanım seviyesiyle tercih edilebilen Sorento'da 5 ve 7 koltuk seçenekleri mevcut.

Yeni Kia Sorento fiyat listesi💸(Ağustos 2024)

Versiyon Fiyat
Yeni Sorento 1.6L 230 PS 4X4 Otomatik 5 Koltuk 3.995.000 TL
Yeni Sorento 1.6L 230 PS 4X4 Otomatik 7 Koltuk 4.095.000 TL

Yenilenen Kia Sorento, özellikleriyle neler sunuyor❓

2024 Kia Sorento Türkiye'de: İşte fiyatı ve özellikleri Tam Boyutta Gör
2024 model makyajlı Kia Sorento, markanın EV9 modeliyle başlattığı ve ardından ürün gamına yayılan yeni tasarım dilini kullanıyor. Bu kapsamda yenilenen ince gündüz LED'leri ve dikey olarak konumlandırılan dört modüllü farlar dikkat çekiyor.

Yenilenen Kia Sorento'daki Tiger Nose artık yeni bir görünüme sahip. Kia logosu da panjur üzerinde değil motor kaputunun ucuna konumlandırılmış. Tampon kenarlarındaki dikey hava girişleri eskisine göre daha geniş duruyor. Daha geniş görünen merkez hava girişi de hala dört parçadan oluşan sis lambalarına ev sahipliği yapıyor. Tamponun alt kısmındaki gri koruma plakası da eskisine göre daha görünür hale gelmiş.

Bir makyajdan söz ettiğimiz için Sorento'nun profilinde herhangi bir değişiklik yapılmamış. Ancak çift renkli büyük jantlar tamamen yeni. Arka tarafta stop lambalarının grafikleri öndeki aydınlatmalarla uyumlu olacak şekilde yenilenmiş üst kısımlarından birleştirilmiş. Difüzör tasarımının da değiştiği modelde geri vites lambaları daha da aşağıya, hatta en alt kısma taşınmış diyebiliriz.

2024 Kia Sorento'nun kabini büyük oranda aynı fakat konsolda önemli dokunuşlar mevcut. Örneğin; merkezdeki büyük dikey havalandırma ızgaraları yerini bir bütün gibi görünen ince ızgaralar almış. Ekranlar yenilenirken, dokunmatik multimedya ekranındaki fiziksel düğmelere veda edilmiş. Dokunmatik klima kontrolleri de merkezdeki ızgaraların hemen altına yatay bir şekilde konumlandırılmış.

Donanım seçenekleri

2024 Kia Sorento Türkiye'de: İşte fiyatı ve özellikleri Tam Boyutta Gör
Makyajlı Kia Sorento'nun Prestige Smart donanım seviyesinde 19 inç alüminyum alaşımlı jantlar, adaptif kübik LED ön farlar, elektrikli panoramik cam tavan, ön-arka park sensörü, anahtarsız giriş ve çalıştırma, parmak izi tanıma sistemi, ısıtmalı direksiyon, Nappa deri koltuklar, ısıtmalı ve soğutmalı ön koltuklar, ısıtmalı arka koltuklar, otomatik klima, otomatik klima, head up display, 12.3 inç multimedya ekranı, navigasyon ve 12.3 inç dijital gösterge paneli gibi donanımlar standart olarak sunuluyor.

Güvenlik tarafında ise dur&kalk özellikli akıllı hız sabitleyici, kavşak destekli ön çarpışma engelleme asistanı, arka trafik uyarı sistemi, kör nokta çarpışma önleme, arka park çarpışma önleme, uzaktan akıllı park asistanı, şerit takip ve şeritte kalma asistanı gibi pek çok gelişmiş sürüş asistan teknolojisi yer alıyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
28261 kez okundu.
19 kişi, toplam 20 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Kia, kia sorento ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim