Anlık Bildirim

Bilgisayar korsanlarının 2024 yılında ne kadar kripto para çaldığı belli oldu

Bilgisayar korsanları tarafından çalınan kripto para miktarı bu yılın ilk yarısında iki katına çıkarak 1,38 milyar dolara ulaştı.                                
2024 yılında ne kadar kripto para çalındığı belli oldu Tam Boyutta Gör
Blok zinciri analizinde uzmanlaşmış bir şirket olan TRM'den uzmanlar, bu yılın ilk altı ayında bilgisayar korsanları tarafından ne kadar kripto para çalındığını bildirdi.

Yüzde yetmişi, 5 büyük siber saldırıdan geldi

2023'ün ilk yarısıyla karşılaştırıldığında, çalınan kripto para miktarı iki katına çıkarak 1,38 milyar dolara ulaştı. Şirket, çalınan tüm kripto para birimlerinin %70'inin en büyük beş siber saldırıdan geldiğini söyledi. Oldukça etkileyici bir miktar olmasına rağmen bu, siber suçluların 2022'nin ilk yarısında çaldığı 2 milyar dolarlık rekor miktardan daha az.

2024 yılında ne kadar kripto para çalındığı belli oldu Tam Boyutta Gör
Kripto para çalmanın en yaygın yolu, bir kripto para cüzdanına erişmek için kullanılan özel anahtarlara ve anımsatıcı tohum (Mnemonic Seed) ifadelerine yetkisiz erişim olarak açıklandı. 2024'teki en büyük hacker saldırısı, saldırganların toplam 300 milyon dolar değerinde 4.500 token çalmayı başardığı DMM Bitcoin borsasına yapılan saldırıydı.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim