Anlık Bildirim

Makyajlı 2025 Volkswagen Golf R tanıtıldı: Şimdiye kadarki en güçlü Golf R

329 beygir güç üreten 2.0 litre dört silindirli motoruyla şimdiye kadarki en güçlü Golf R olan makyajlı model aynı zamanda tasarım ve teknoloji tarafında da güncellemeler içeriyor.
2025 Volkswagen Golf R tanıtıldı: İşte tasarımı ve özellikleri Tam Boyutta Gör
Alman otomotiv devi Volkswagen, hot hatch modeli Golf R'ın makyajlı versiyonunu tanıttı. Şimdiye kadarki en güçlü Golf R olan modelde tasarım ve teknoloji güncellemeleri de mevcut.

Golf'ün diğer versiyonlarında olduğu gibi farları tazelenen yeni Golf R'a aydınlatılmış Volkswagen logosu ve eskisine göre biraz daha agresif görünen tampon eşlik ediyor. Yan tarafa baktığımızda ise kapı altlarında ve yan ayna kapaklarındaki mat krom detaylar, sportif marşpiyel ekleri, tercihe göre 18 veya 19 inçlik jantlar dikkat çekiyor.

Makyajlanan Golf R'ın arka bölümünde yeni stop lambaları, parlak siyah difüzör ve dörtlü egzoz çıkışları göze çarpıyor. Alman üretici, motor sporlarındaki gibi bir hissiyat vermesi açısından egzoz sisteminin sesini özel olarak kalibre ettiklerini belirtiyor.

2025 Volkswagen Golf R tanıtıldı: İşte tasarımı ve özellikleri Tam Boyutta Gör
Golf R'da daha sportif bir görünüm için 19 inçlik Warmenau dövme alaşım jantlar tercih edilebiliyor. Her biri sadece 8 kg olan bu jantlar, standart jantlara göre yüzde 20 daha hafif. Ayrıca Volkswagen, açık tasarımı sayesinde fren disklerinin soğutulmasına da yardımcı olduğunu belirtiyor.

Yenilenen modelin iç mekanındaki güncellemeler arasında yeni 12.9 inçlik dokunmatik multimedya ekranı bulunuyor. Bu ekran, daha büyük olmanın yanı sıra yeni bir menü yapısına ve iyileştirilmiş grafiklere sahip. Sürücünün önünde ise geliştirilmiş 10.2 inç dijital gösterge ekranı bulunuyor. Bu ekran, Performans paketine sahip olan modellerde G-metre ve GPS tur zamanlayıcı fonksiyonlarına da sahip.
 

2025 Volkswagen Golf R tanıtıldı: İşte tasarımı ve özellikleri Tam Boyutta Gör
İyileştirilen klima kontrolleri, sportif direksiyon simidi üzerinde optimize edilen düğmeler, yeni sesli asistan ve ChatGPT entegrasyonu, makyajlı Golf R'ın iç mekanındaki diğer yenilikler arasında. 

2025 Volkswagen Golf R'ın kaputu altındaki 2.0 litre turbo dört silindirli motor artık 329 beygir güç ve 420 Nm tork üretiyor. Bu da eskisine göre 13 beygirlik artış anlamına geliyor. Söz konusu motor, tork yönlendirme teknolojisine sahip 4MOTION dört tekerlekten çekiş sistemi ve 7 ileri DSG şanzımanla kombine ediliyor. 4,6 saniyede 0'dan 100 km/s hıza çıkabilen modelin son hızı da 270 km/s.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
4 Kişi Okuyor (0 Üye, 4 Misafir) 2 Masaüstü 2 Mobil

GENEL İSTATİSTİKLER
4669 kez okundu.
18 kişi, toplam 19 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Volkswagen, golf r ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim