Anlık Bildirim

ŞOK marketler araç şarj istasyonu satıyor

25 Eylül Çarşamba ŞOK aktüel teknoloji ürünleri arasında WAT markasına ait 3 adet elektrikli araç şarj istasyonu yer alıyor. Ayrıca taşınabilir güç istasyonları da mevcut.
25 Eylül Çarşamba ŞOK aktüel Tam Boyutta Gör
İlk kez bir perakende gıda marketi zincirinde elektrikli araçlar için ev tipi şarj istasyonu satıldığına şahit oluyoruz. Evlerine veya iş yerlerine istasyon kurmak isteyenlere yönelik önemli bir alternatif olacak.

25 Eylül Çarşamba ŞOK aktüel teknoloji ürünleri

25 Eylül Çarşamba ŞOK aktüel teknoloji ürünleri arasında WAT markasına ait elektrikli araç şarj istasyonları satılacak. Amiral gemisi seviyesinde WAT AX 22kW istasyon RFID kart ve QR kod ile kullanıcı doğrulama yapabiliyor. TOGG T10X aracını 4 saatte şarj edebilen istasyon 25999TL.

WAT AW 7.4kW elektrikli şarj istasyonu ise TOGG aracını 12 saatte şarj edebiliyor. Fiyatı 22999TL. En alt seviyede ise WAT AH6 22kW istasyon 19999TL olarak satılıyor. Tüm modellerde kurulumun ücretli olduğu belirtilmiş.

Araç haricinde ev ve ofis ortamlarında yüksek enerjili şarj istasyonları arayanlar için Orbus 1200W güç istasyonu buzdolabı, televizyon, kahve makinesi gibi cihazlarını besleyebiliyor ve fiyatı 23999TL. Yine farklı güç seviyelerinde çeşitli şarj istasyonları bulmak mümkün.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim