Anlık Bildirim

ŞOK marketler Dyson V15s Submarine süpürge satıyor

3 Ağustos ŞOK aktüel teknoloji ürünleri arasında yılın başlarında piyasaya çıkan ıslak temizleme özellikli kablosuz dikey süpürge modeli Dyson V15s Submarine yer alıyor.
3 Ağustos ŞOK aktüel Tam Boyutta Gör
ŞOK gıda marketleri zincirinde bu hafta sonunda ucuz ve pahalı kategorilerde farklı şarjlı dikey süpürge modelleri, beyaz eşya ürünleri ve elektrikli mutfak aletleri bulmak mümkün olacak.

3 Ağustos ŞOK aktüel teknoloji ürünleri

3 Ağustos ŞOK aktüel teknoloji ürünleri arasında Dyson markasının yılın başlarında piyasaya çıkan ıslak temizleme özellikli kablosuz dikey süpürge modeli Dyson V15s Submarine satışa sunulmuş durumda.

Dyson V15s Detect Submarine, Dyson V15 Detect modeli ile aynı motor gücüne ve aynı teknolojilere sahip. 240 AW emiş gücü ve 60 dakikaya kadar çalışma süresi sunuyor. Farklılık olarak Dyson V15s Detect Submarine’in kutusundan Submarine ıslak temizleme başlığı ve ıslak temizleme başlığı saklama tablası çıkıyor. Fiyatı 30999TL.

Alternatif olarak Roidmi markasına ait 0.4 litre toz haznesi ve 65 dakika çalışma süresi olan X20 dikey süpürge 9599TL iken S2 dikey süpürge modeli 7999TL ve 0.55 litre toz haznesi olan X30 dikey süpürge de 1499TL olarak satılacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim