Anlık Bildirim

Haftaya BİM marketlerde elektrikli bisikletler ve benzinli ATV aracı var

5 Temmuz BİM aktüel teknoloji ürünleri arasında Ape Ryder ve RKS markasına ait elektrikli bisiklet modelleri, benzinli ATV aracı ve masaüstü fanlı soğutucu yer alıyor. 
5 Temmuz BİM aktüel Tam Boyutta Gör
Haftaya BİM marketler zincirinde akıllı televizyonlardan elektrikli bisikletlere, benzinli ATV aracından ortam soğutucu ürünlerine ve elektrikli ev aletlerine kadar farklı teknolojik ürünler bulmak mümkün olacak. 

5 Temmuz BİM aktüel teknoloji ürünleri

5 Temmuz BİM aktüel teknoloji ürünleri arasında Ape Ryder markasına ait elektrikli bisiklet yer alıyor. Shimano 7 vites olan bisiklet 50Km civarına kadar menzile sahip. Tekerleklerde disk fren kullanan bisiklet 29999TL fiyat etiketine sahip. 

Diğer taraftan 45Km maksimum menzil, disk frenler, Shimano 7 vites, 110Kg taşıma kapasitesi, 250W motor, LCD gösterge paneli gibi özellikleri olan RKS markasına ait MX25 Pro katlanabilir bisiklet modeli de 16999TL. 

Son olarak 125cc motoru olan M135 Off-Road ATV aracı 59999TL iken sosyal medyada viral olan fanlı ve LED aydınlatmalı masaüstü soğutucu cihazı ise 499TL fiyat etiketi ile satılacak. 
 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim