Anlık Bildirim

50 Cent'in hesabı hacklendi: Milyonlarca dolarlık kripto para dolandırıcılığı

50 Cent, kripto para dolandırıcılarının kurbanı oldu; Hackerlar, ünlü rapçinin sosyal medya hesaplarını ele geçirerek dakikalar içinde milyonlarca dolarlık vurgun yaptı.
50 cent hack gunit milyon dolar kripto para dolandırıcılığı Tam Boyutta Gör
Curtis Jackson olarak da bilinen rapçi 50 Cent, pump ve dump kripto para dolandırıcılığının hedefi oldu. Hackerlar, ünlü rapçinin hesabı ele geçirerek GUNIT adında kripto para birimini tanıtmak ve satmak için kullandı.

30 dakikada 3 milyon dolar!

Rapçi, rug pull (likidite havuzunun boşaltılması) yöntemini kullanarak başlangıçta hackerların 30 dakikada 300 milyon dolar kazandığını paylaştı ancak sonrasında 3 milyon dolar olarak düzeltti.

Dolandırıcılar, $GUNIT’i tanıtmak için 50 Cent’in X hesabını 12 milyon takipçili X hesabını ve web sitesini kullandı. X, bu durumlarda hesabı askıya aldığından, 50 Cent, Instagram hesabı üzerinden Twitter hesabının ve sitesinin hacklendiği duyurdu ve söz konusu kripto parayla hiçbir ilişkisinin olmadığını söyledi.

Kaynakça https://www.instagram.com/p/C8fW3MrO46P/ https://www.engadget.com/someone-apparently-hacked-50-cents-accounts-to-peddle-a-memecoin-and-made-off-with-millions-205920738.html Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim