Anlık Bildirim

Radeon RX 6600XT piyasaya sürülmeden kara borsaya düştü

11 Ağustos'ta resmi olarak piyasaya sürülecek olan 6600XT ekran kartı, daha piyasaya sürülmeden Newegg üzerinde 1099,99 USD gibi iç karartıcı bir fiyatla satışa sunuldu.

11 Ağustos'ta lansmanı yapılacak olan Radeon RX 6600XT ekran kartı, Çin'de bulunan 3.parti satıcı tarafından Newegg üzerinden satışa sunuldu. Üçüncü taraf satıcının resmi olarak piyasaya sürülmemiş kartı şu anda Newegg'de listelemesi nasıl mümkün oldu bilmiyoruz ancak bu durumda, Newegg'in aslında ambargoyu kıran bir perakendecinin kartları resmi lansmandan önce ve beklenenden daha yüksek bir fiyata satmasına yardımcı olduğunu kesinlikle gözden kaçırmamak gerekiyor.

6600XT'de karaborsaya yenik düştü Tam Boyutta Gör

Tavsiye edilen satış fiyatının yanından bile geçmiyor

Fiyattan bahsetmişken, 6600XT serisi referans tasarım için AMD tarafından önerilen resmi perakende satış fiyatı(MSRP) 379 USD olarak açıklandığını daha önceki haberlermizde yer vermiştik. MSI'ın Gaming serisi, hız aşırtma için olanak sağlamak adına ortalamanın üzerinde bir soğutma çözümü sunan en üst düzey varyant olarak biliniyor ve bunun nihai fiyatı kesinlikle artıracağı su götürmez bir gerçek. Kartın net fiyatının 400 veya 500 USD olup olmayacağı henüz belli değil ancak 1100 USD ne yazık ki MSRP fiyatının yanından bile geçmiyor. 6600XT orta segmentte çok güzel işler başaracak olsa da bu denli yüksek bir fiyatı hak ediyor mu orası tartışılır.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim