Anlık Bildirim

ŞOK marketlerde projeksiyon geçidi var

7 Eylül ŞOK aktüel teknoloji ürünleri arasında Wanbo markasına ait farklı fiyat segmentlerinde projeksiyon cihazı ve akıllı çocuk saatleri bulmak mümkün olacak.  
7 Eylül ŞOK aktüel Tam Boyutta Gör
ŞOK marketlerin hafta sonu kampanyasında akıllı projeksiyon cihazlarından akıllı televizyonlara, akıllı çocuk saatlerinden hava temizleyicilere ve tablet modellerine kadar farklı teknolojik ürünler bulmak mümkün olacak.

7 Eylül ŞOK aktüel teknoloji ürünleri

7 Eylül ŞOK aktüel teknoloji ürünleri arasında Wanbo markasına ait farklı fiyat segmentlerinde projeksiyon cihazı bulmak mümkün olacak. Kompakt boyut, 250 ANSI lümen parlaklık, 720p çözünürlük sunan Wanbo mini modeli 2999TL. Bu modelin Android 9 işletim sistemi olan akıllı versiyonu 3899TL.

Full HD çözünürlük, 450 ANSI lümen parlaklık, 2x 3W hoparlör, LCD tam kapalı otomatik mekanizma gibi özellikleri olan dikey tarzdaki Wanbo T2 Max projeksiyon cihazı da 6899TL fiyat etiketi ile satılıyor.

Son olarak 1.3 inçlik ekran, Wi-Fi, konum bilgisi gibi özellikleri olan TCL Movetime MT46X akıllı çocuk saati 4449TL iken 1.4 inçlik IPS ekran, 512MB RAM, GPS özellikleri olan Bilicra Connect akıllı çocuk saati de 3559TL.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim