Anlık Bildirim

Apple AirPods 2 bu yıl bitmeden piyasada olacak

Apple'ın düzenlediği son donanım etkinliklerinde hiç bahsetmediği yeni nesil AirPods'un akıbeti merak ediliyor. Son haberlere bakılırsa AirPods 2 bu yılın sonuna kadar kesinlikle piyasaya sürülecek.
Apple son aylarda iki donanım etkinliği gerçekleştirdi ancak yeni AirPods hakkında hiçbir şey söylemedi. Son dönemde yayınlanan çok sayıda rapor şirketin bu yıl bitmeden AirPods 2 kablosuz kulaklığını çıkaracağını öne sürmüştü. Cupertinolu şirketten henüz bu konuda bir şey duymasak da Çin kaynaklı yeni bir sızıntı AirPods 2’nin bu yıl kesinlikle piyasaya sürüleceğini gösteriyor.
Geçtiğimiz günlerde yeni nesil AirPods'a ait model numaralarının ortaya çıkması kablosuz kulaklığın çok yakında çıkabileceğini ortaya koydu. Şu an için aksesuarın ne gibi yenilikler getireceği net olarak bilinmiyor.

AirPods 2 ne gibi özellikler sunacak?

Bazı raporlarda AirPods 2'nin gürültü önleme, geliştirilmiş suya dayanıklılık, Bluetooth 5.0 desteği ve daha uzun pil ömrü sunabileceği iddia edildi. Bu özelliklerin bir kısmını yeni kablosuz kulaklıkta görebiliriz. Geri kalanlar ise üçüncü nesil AirPods'a saklanabilir.
Apple'ın AirPods 2 ile yeni bir kablosuz şarj kutusu da sunması bekleniyor. Şu an için şirketin mevcut AirPods'u daha düşük bir fiyata satmaya devam edip etmeyeceği veya satışına son vermeyi düşünüp düşünmediği ise bilinmiyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
7772 kez okundu.
14 kişi, toplam 14 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
akıllı telefon, cep telefonu ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim