Anlık Bildirim

Elektrikli Ford F-150 pickup, 570 tonluk tren vagonlarını çekti

ABD'nin en çok satan pickup'ı Ford F-150'nin elektrikli versiyonu gelişim aşamasında. Resmi olarak ilk kez karşımıza çıkan elektrikli F-150 prototipi, tren vagonlarını çekerek gövde gösterisi yaptı.

Elektrikli Ford F-150 pickup, 570 tonluk tren vagonlarını çekti Tam Boyutta Gör

Elektrikli araçların üretim bandına çıkmadan önce uçak çekerek gövde gösterisi yapması adeta moda oldu. Bunun son örneğini Mini Cooper’ın elektrikli versiyonunda görmüştük. Benzer bir reklam projesi de Ford’dan geldi. Elektrikli F-150 pickup prototipi 570 tonluk tren vagonlarını çekti.

Ford geçtiğimiz yıl yaptığı açıklamada 2022 yılına kadar 16 elektrikli model piyasaya süreceğini belirtmişti. Bu araçlardan en önemlisi de Ford F-150’nin tamamen elektrikli versiyonu. İlk etapta söz konusu aracın hibrit olarak 2020 yılında satışa sunulması bekleniyordu. Fakat kısa sürede planlar değişti ve tamamen elektrikli F-150 için düğmeye basıldı.

Tanıtım tarihi hakkında bilgi verilmeyen elektrikli Ford F-150’nin kamuflajlı casus görüntülerini daha önce görmüştük. Fakat prototipler ilk kez bugün resmi olarak karşımıza çıktı. Elektrikli Ford F-150 prototipi, modelin 42. yıl dönümüne izafeten 42 tane F-150’nin uzunluğuna denk gelen 10 adet çift katlı tren vagonu çekti. Ford F-150 modelleriyle doldurulan vagonların toplam ağırlığının 570 ton olduğu açıklandı.

Not: Asıl çekme işlemi 4:19'dan itibaren başlıyor 

Tamamen elektrikli Ford F-150’nin özellikleri henüz belli değil. Fakat videodan anlaşıldığı kadarıyla Ford, müşterilerinin elektriğe geçişin performans kaybı anlamına gelmediğini bilmesini istiyor. Çekiş kapasitesi de bunun en iyi örneklerinden biri.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
8598 kez okundu.
9 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
elektrikli ford f-150, ford f-150 ve
3 etiket daha pickup tren vagon çekme
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim