Anlık Bildirim

Galaxy Note 3 gelişmiş S Pen tecrübesi için LCD ekran kullanabilir

Galaxy Note 3 gelişmiş S Pen tecrübesi için LCD ekran kullanabilir

Samsung'un yıl içerisinde tanıtmayı planladığı Note serisi akıllı telefonların yeni amiral gemi modeli Galaxy Note 3 için bugün yeni bir iddia gündeme geldi.

Sam Mobila tarafından firmaya yakın kaynaklardan elde edilen bilgilere göre Galaxy Note 3 modelinde AMOLED ekrandan LCD ekrana geçiş konusu Samsung yönetimi tarafından masaya yatırılmış durumda. 

Note serisinin belkemiği sayılabilecek S Pen teknolojisine büyük önem veren ve sürekli geliştiren Samsung, Galaxy Note 3 modelinde stylus kalemler için daha iyi bir tecrübe sunduğu bilinen LCD ekranlara geçiş yapmayı istiyor. Galaxy Note 8.0 modelinde de LCD ekrana yer verildiği için Samsung'un bu teknolojiyi büyük ekranlarda kullanabileceği belirtiliyor. Samsung'un Sharp'ın bir kısım hisselerini satın alması ve LCD panel üretimine odaklanacaklarını belirtmesi de bu söylentiyi güçlendiriyor.

Galaxy Note 3 modeli hakkında henüz detaylı bilgiler internette paylaşılmış değil. 5.9 inçlik veya 6.3 inçlik Full HD ekran, Exynos 5 Octa 8 çekirdekli işlemci, PowerVR SGX544MP3 grafik birimi şeklinde şimdiye kadar yapılmış tahminler bulunuyor. Geçen yıl Galaxy Note 2 modeli Ağustos sonlarında resmi olarak tanıtılmıştı.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
1868 kez okundu.
25 kişi, toplam 28 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung, samsung galaxy note
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim