Anlık Bildirim

Galaxy Note 7 sahiplerine müjde: Gelecek yılın amiral gemilerinde yarı yarıya indirim var

Tarihindeki en büyük sorun ile karşı karşıya kalan Samsung, tüketicinin kalbini yeniden kazanmak için farklı çözümler geliştiriyor. Yeni değişim programına artık gelecek yılın amiral gemileri de girdi

Galaxy Note 7 faciası sonrasında marka imajı kötü bir şekilde sarsılan Samsung, ayağa kalkabilmek için tüketiciye yönelik önemli avantajlar sunmaya hazırlanıyor. Galaxy Note 7 sahipleri bu anlamda önemli bir indirim ve değişim programına alınacak.

Program Güney Kore’de Başlıyor

Şimdilik Güney Kore’de duyurulan programa göre Galaxy Note 7 sahipleri yarı fiyatına Galaxy S7 veya S7 Edge modellerinden birisini satın alabilecek. İlk etapta zarar karşılanmamış gibi görünüyor ancak programın 2017 ayağı çok daha avantajlı.

Galaxy S7 serisinden birine geçen mağdur kullanıcılar eğer isterlerse gelecek yılın Galaxy S8 veya Galaxy Note 8 modelinden biri ile ücretsiz değişim yapabilecek. Yani aslında gelecek yılın modelini şimdi yarı fiyatına satın almış olacaklar.

Bu noktada önemli bir ayrıntı mevcut zira Galaxy Note markasının tamamen rafa kalkacağı konuşuluyordu. Samsung’un şu an için böyle bir planının olmadığı ve yol haritasında da bir değişiklik yapmadığı anlaşılıyor. Yine Galaxy S8 ve Galaxy Note 8 şeklinde iki amiral gemisi göreceğiz.

Programın şimdilik Güney Kore için duyurulduğunu belirtmiştik ancak muhtemelen global çapta yaygınlaşacaktır zira bölgeye özel kalırsa tüketicilerden tepki görür, hatta dava konusu bile olabilir. Bu bakımdan yakın dönemde veya Galaxy S8 lansmanında yeni bir duyuru olabilir. 

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
6755 kez okundu.
33 kişi, toplam 33 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung, samsung galaxy note 7 ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim