Anlık Bildirim

Galaxy Note 9, 4000 mAh kapasiteli batarya ile gelecek

Galaxy Note 9, kullanıcısını oldukça tatmin edecek bir pille karşımıza çıkacak. Samsung ile ilgili sızıntılarıyla ünlü Ice Universe, Galaxy Note 9'un 4000 mAh kapasiteli pille geleceğini açıkladı.
Samsung cephesiyle ilgili sızıntılarıyla ünlü Ice Universe, Galaxy Note 9'un pil kapasitesiyle ilgili son noktayı koydu. Daha önce Galaxy Note 9'un 2 veya 9 Ağustos'ta New York'ta düzenlenecek özel bir etkinlikte tanıtılacağını açıklayan sızıntı kaynağı, Galaxy Note 9'un 4000 mAh kapasiteli bataryaya sahip olacağını açıkladı. 
Galaxy Note 9'un 4000 batarya ile geleceğinden yüzde yüz emin olan Ice Universe, 3850 ile 4000 mAh arasında gidip gelen iddialara da netlik kazandırmış oldu. 

Galaxy Note 9 daha hızlı kablosuz şarj aletiyle gelecek

Ortaya çıkan son FCC raporuna göre Galaxy Note 9, daha hızlı şarj edebilen kablosuz şarj aletiyle birlikte gelecek. 12 Volt'ta 2.1 Amper giriş gücüne sahip EP-N6100 model numaralı yeni nesil kablosuz şarj aletinin çıkış gücü belirtilmese de şu anki 9V / 1.67A üzerinde çalışan kablosuz şarj aletine kıyasla daha fazla giriş gücüne sahip olması, şarj etme süresinde azalış yaşanacağına işaret ediyor.

Galaxy Note 9 özellikleri nasıl olacak?

6.4 inç büyüklüğünde Quad HD+ çözünürlüğünde Super AMOLED ekran ile geleceğine kesin gözüyle bakılan Galaxy Note 9, Galaxy S9 ailesinde olduğu gibi Exynos 9810 yonga setinden beslenecek. Yonga setine 6 GB boyutundaki sistem belleği eşlik edecekken, depolama kısmında ise microSD kart ile arttırılabilir 64/128/256 GB depolama seçeneklerinin sunulması bekleniyor. Galaxy Note 9'un batarya kapasitesini yüksek tutabilmek adına tekrardan yatay kamera yerleşimini kullanacak olan Samsung, yeni amiral gemisinde hızlı şarj desteğine sahip 4000 mAh kapasiteli pile yer verecek.
 
Galaxy S9 Plus'dakine benzer bir kamera paketine ev sahipliği yapacak Galaxy Note 9, Android 8.1 Oreo işletim sistemiyle kutudan çıkacak. Vakit kaybetmeden Android P güncellemesini alacak olan Galaxy Note 9, selefi Galaxy Note 8 ile benzer tasarım hatlarını taşıyacak ve hemen hemen aynı ebatlarda olacak. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim