Anlık Bildirim

Galaxy S4 Zoom ve Active ile ilgili yeni detaylar ortaya çıktı

Galaxy S4 Zoom ve Active ile ilgili yeni detaylar ortaya çıktı

Samsung'un 20 Haziran'daki Londra etkinliğinde görücüye çıkaracağı ilk modelin Galaxy S4 Mini olduğu dün resmiyet kazanmıştı. Bu etkinlikte iki modelin daha gün yüzüne çıkması bekleniyor. 

Bunlardan birisi Samsung'un kameraya odaklandığı Galaxy S4 Zoom ve dayanıklılığı ön plana çıkardığı Galaxy S4 Active. Bu iki modelle ilgili yeni detaylar gelmeye devam ediyor.

Rusya'da internete sızan bilgilere göre iki modelin sunacağı donanım özellikleri biraz daha kesinlik kazandı. Buna göre suya ve toza dayanıklı Galaxy S4 Active çoğunlukla Galaxy S4'ün LTE versiyonunu temel alıyor. Daha önce işlemci ve ekran teknolojisinin farklı olacağı gündeme gelmişti.

5 inçlik Full HD Super AMOLED ekran, Snapdragon 600 4 çekirdekli işlemci, Adreno 320 grafik birimi, 2GB RAM, LTE, 16GB depolama kapasitesi, microSD desteği, Android 4.2 Jelly Bean işletim sistemi, Bluetooth 4.0, Wi-Fi 802.11 a/b/g/n, NFC, IR modülü ve 2600mAh batarya bu modelde aynen korunmuş. Ancak kamera sensörünün 8MP çözünürlüğe indirgendiği sanılıyor. 

Galaxy S4 Zoom ise özellikleri bakımından orta seviyeye hitap eden bir telefon olacak ve Galaxy S4 mini modeli ile kamera hariç çok bariz farkları olmayacak.. 

Modelde 4.3 inçlik 540 x 960 piksel çözünürlükte Super AMOLED ekran, 1.6GHz saat hızında çalışan çift çekirdekli işlemci, Android Jelly Bean işletim sistemi, 8GB depolama kapasitesi, 16MP çözünürlükte arka kamera, 10x optik zoom, 1.9MP çözünürlükte ön kamera, Bluetooth 4.0LE, Wi-Fi 802.11a/b/g/n, A-GPS ve 1900mAh batarya şeklinde özellikleri saymak mümkün. Modellerin satış fiyatı ve tarihi ise 20 Haziran'daki etkinlik sonrasında belli olacak.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim