Anlık Bildirim

Google Asistan ertelenebilecek uçak seferleri için kullanıcıları uyaracak

Arama devi Google'ın Asistan hizmetine sık sık uçak seyahati yapanlar için kullanışlı bir özellik geliyor. Uygulama sizi artık uçağınızın rötar yapma ihtimaline karşı uyaracak.
Google'ın Asistan hizmeti önümüzdeki günlerde özellikle seyahatlerinde uçak kullananların işine yarayacak bir özellik sunmaya başlayacak. Yapılan açıklamaya göre Google Asistan artık ertelenebilecek uçuşlar hakkında kullanıcılara bilgi verecek.

Yüzde 85 doğruluk oranı var

Bir uçağın rötar yapması, yolcular açısından pek de hoş karşılanmayan bir durumdur. Zira şartlara göre saatlerce havaalanında bekleme ihtimaliniz olabilir. Ama artık Google Asistan size bineceğiniz uçağın rötar yapma ihtimalini önceden bildirecek. Uzun bir süredir test edilen bu özelliğin aşamalı olarak kullanıcılara açıldığı duyuruldu.
Oluşturulan bir algoritma sayesinde, önceki uçak seferlerini analiz eden uygulama, uçak seferinin olası bir erteleme ihtimalini değerlendirerek kullanıcıya bildiriyor. Google'ın, bu özellikle birlikte ertelenen uçuşları %85 oranında doğru tahmin ettiğini açıkladığını da belirtmeden geçmeyelim.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim