Anlık Bildirim

Google Asistan'a Türkiye desteği nihayet geliyor!

Google Asistan'a bu yıl Türkçe'de dahil bir çok dil desteği gelmesi bekleniyordu. Gelen bilgilere göre Google'ın sesli asistanı Google Asistant'ın Türkçe desteği, Google I/O konferansında duyurulacak.
Shiftdelete.net'in paylaştığı habere göre, Android kullanıcılarının uzun zamandır merakla beklediği Google Asistant'a sonunda Türkçe desteği geliyor. Bu yıl Türkçe de dahil bir çok dile destek vermesi beklenen Google Asistant'ın destek vereceği diller, 8-10 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan Google I/O konferansında duyurulması bekleniyor. Uygulamaya Türkçe desteği eklendikten sonra ülkenizde desteklenmiyor uyarısı almayacaksınız.
Google'ın, yapay zeka tabanıyla geliştirdiği Google Asistant uygulaması diğer rakipleri Siri, Cortana ve Alexa'dan daha çok veri işleyebiliyor. Bunun en büyük kaynağı da Google arama motorundan da veriler toplayabilmesi. Dolayısıyla Google Asistant, rakiplerine göre daha çok komutu algılayabiliyor ve yerine getirebiliyor. Gelen bilgilere göre Google Asistan uygulaması, Türkiye için yalnızca mobil cihazlarda destek verebilecek. Teknolojik ev ürünlerinde şuan için kullanılması ön görülmüyor. Ayrıca uygulamanın Android 5.0 ve üzeri sürümlerde çalışacağını aktaralım.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
8518 kez okundu.
10 kişi, toplam 13 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
uygulama haber, türkçe google asistan ve Mobil Teknolojiler
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim