Anlık Bildirim

Google Haritalar'a kaza ve radar bilgisi özelliği geliyor

Teknoloji devi Google, Haritalar servisine iki yeni özellik entegre etmeye hazırlanıyor. Gelen haberlere göre Haritalar'da artık kaza ve radar bilgilerini alabileceğiz.
Her ne kadar ikisinin de sahibi Google olsa da, Google Haritalar ve Waze arasındaki temel farklardan biri de Waze uygulamasında sürücüler için yararlı ve önemli bilgilerin ayrıntılı olarak sunulması diyebiliriz. Örneğin Waze kullanıcıları kazaları rapor edebiliyor ve buna göre diğer kullanıcılar trafik tıkanıklığına girmeden kendilerine başka bir rota belirleyebiliyorlar.

Şu an test aşamasında

Google'ın Haritalar servisini kullananlar ek olarak Waze uygulamasından da bu tür bilgiler için destek alıyor. Ancak gelen haberlere göre Google, kaza ve radar bilgisinin kullanıcılar arasında raporlanmasına olanak sağlayan bir özelliği test ediyor.
Yeni özelliğin ne zaman aktif olacağı şimdilik belli değil ancak, çok yakında Google Haritalar üzerinden trafikte işinize yarayacak önemli bilgileri alabileceğinizi belirtelim. Bu yenilikler Waze uygulamasına kıyasla çok zengin olmasa da birçok kullanıcıyı memnun edeceğini söylemek yanlış olmayacaktır.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
5419 kez okundu.
11 kişi, toplam 11 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
google haritalar, waze ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim