Anlık Bildirim

Harley Davidson'un elektrikli motosikleti 30 bin dolara 177 km menzil sunacak

Elektrikli motosiklet pazarına Livewire ile giriş yapmaya hazırlanan Harley Davidson, bugün araçla ilgili bazı teknik detaylar paylaştı. İşte fiyatı 30 bin dolardan başlayan Livewire'ın özellikleri:

Harley Davidson'un elektrikli motosikleti 30 bin dolara 177 km menzil sunacak Tam Boyutta Gör
 

Dünyanın en büyük motosiklet üreticilerinden Harley Davidson, gittikçe büyüyen elektrikli motosiklet pazarına LiveWire ile giriş yapacağını duyurmuştu. Motosiklet tutkunlarının merakla beklediği LiveWire’ın bazı teknik detayları bugün ortaya çıktı.

Harley Davidson ilk elektrikli motosikleti LiveWire’ın güç ve tork değerlerini henüz açıklamasa da 0-100 km/s hızlanmasını 3.5 saniyede tamamladığını belirtti. Şehir içi kullanımda 177 km menzil sunacak LiveWire’ın evde şarj edilmesi halinde her bir saatlik şarj 21 km civarında menzil sağlayacak. Seviye 3 DC hızlı şarj cihazı söz konusu olduğunda ise 35 dakikada tam doluma ulaşacak.

Hücresel veri bağlantısı ile uzaktan kontrol 

Harley Davidson teknik detayların yanı sıra LiveWire’ın 4.3 inçlik dokunmatik ekrana sahip olacağını da onayladı. Ayrıca LiveWire’da bulunan telematik kontrol ünitesi sayesinde şarj durumu, şarjın ne zaman tamamlanacağı, yolculuk planı, hırsızlık bildirimi ve GPS takibi gibi işlemler akıllı telefon yardımıyla uzaktan takip edilebiliyor. Harley Davidson, bu özelliğin ilk yıl ücretsiz olarak kullanılabileceğini belirtiyor.

LiveWire’ın daha önce açıklanan özellikleri arasında Brembo frenler, ayarlanabilir Showa süspansiyon ve çekiş kontrol sistemi yer alıyor. Harley Davidson’ın ilk elektrikli motosikleti bugün ön siparişe açıldı ve 29 bin 799 dolar başlangıç fiyatıyla satın alınabiliyor. Teslimatların yılın ikinci yarısında başlayacağı söyleniyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
5358 kez okundu.
11 kişi, toplam 11 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
harley davidson, livewire ve elektrikli motosiklet
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim