Anlık Bildirim

Hava durumu kanalı, Florence kasırgasını Unreal Engine oyun motoruyla gösterdi

Hava durumu yayınları yapan The Weather Channel, Florence kasırgasının yıkıcı etkilerini göstermek için Epic Games'in oyun motoru olan Unreal Engine'i kullandı. İşte o korkunç görüntüler.
Yaklaşık üç metrelik bir su duvarının evinizin dışında olduğunu duymak ve düşünmek korku verici olsa da, onu görmek daha da etkileyicidir. The Weather Channel adındaki hava durumu kanalı Florence kasırgasını Fortnite'ın yapımcısı Epic Games'in Unreal Engine oyun motoru ile simüle etti ve ortaya korkunç görüntüler çıktı.

Yayın insanlar için oldukça etkileyici oldu

Unreal Engine oyun motorunu kullanan hava durumu kanalı, son derece etkileyici bir karma gerçeklik yayını oluşturdu. Kimi izleyiciler The Weather Channel'ın bu simülasyonunun korkudan başka bir işe yaramayacağını düşünse de, birçok insan evleri tahliye etmeye ikna etmesi açısından faydalı buldu.
The Weather Channel'ın tasarım başkan yardımcısı Michael Potts bu kasırga simülasyonunu, insanlara bu durumun gerçek olabileceğini hayal etmeleri için tasarladıklarını belirtiyor. Potts, insanların bu yayını uyarı olarak arkadaşları ve aileleriyle paylaştıklarını söylerken, şu ana kadar yayınlarda görülen en yüksek seviyede etkileşimlerden biri olduğunu ifade etti.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
11175 kez okundu.
18 kişi, toplam 19 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
hava durumu, doğal afet ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim