Anlık Bildirim

Huawei yeni akıllı hoparlörünü tanıttı

Huawei, Çin’de kendi akıllı asistanını taşıyan yeni bir akıllı hoparlör tanıttı. Huawei AI Speaker ses kalitesi açısından da dikkat çekiyor. Huawei AI Speaker özellikleri ve fiyatı haberimizde.

IFA 2018 fuarında yönlendirici görevi gören ve Alexa sanal asistanına sahip AI Cube adındaki ilk akıllı hoparlörünü tanıtan Huawei, Çin’e yönelik yeni bir akıllı hoparlör daha duyurdu.


Huawei AI Speaker özellikleri ve fiyatı

Huawei AI Speaker bu kez geleneksel bir akıllı hoparlör tasarımında yani bir ağ ekipmanı barındırmıyor. Amazon Echo Dot ve Apple HomePod arasında bir tasarıma sahip olan AI Speaker firmanın kendi Çince dijital asistanını barındırıyor. Çin’e özel olmasının sebebi de bu.

6 adet mikrofon daha doğru bir şekilde sesi algılayabilirken ayrıca farklı sesleri de ayırt edebiliyor. Üst kısımda ses kontrolleri ve çağrı için fiziksel tuşlara yer verilmiş. İç kısımda ise 2.25 inçlik Hi-Fi sürücü ve 10 watt hoparlör yer alıyor.

Huawei akıllı telefonlarında gördüğümüz Histen ses teknolojisi hoparlörde de kullanılmış. Bu teknoloji ses performansını artırmaya yarıyor. Ayrıca Dynaudio ortaklığı ile üst seviye ses kalitesi elde edilmiş. Huawei AI Speaker için 60$ fiyat etiketi mevcut.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim