Anlık Bildirim

Nvidia Scanner: Tek tıklama ile otomatik overclock

Nvidia'nın yeni aracı ortaya çıktı. Oyuncular Nvidia Scanner ile birlikte otomatik olarak overclock profili oluşturabilecek. Firma yeni aracı ile oyunculara daha yüksek performans sunmayı hedefliyor.
Nvidia, PC oyuncuları için performans çalışmalarına devam ediyor. Nvidia Scanner olarak adlandırılan yeni araç ile birlikte tek tıklama ile ekran kartı overclock edilebilecek. Araç sadece yeni GeForce RTX 2080 ekran kartı için mevcut. Nvidia Scanner GPU'nun limitlerini test etmek için saat hızlarını arttırıp test ediyor ve aynı zamanda da herhangi bir arıza olmaması için voltaj eğrisini kontrol ediyor. 

Overclock test aşamaları ortadan kalkacak 

Ekran kartınızı overclock etmek için ekran kartınızın saat hızını arttırmanız ve test etmeniz gerekir. Uygun saat hızını bulmak ise uzun zamanlar alabilir. Nvidia Scanner ise bu işlemleri matematiksel voltaj frekans hesaplamaları ile yaklaşık olarak 20 dakika içinde tamamlıyor. Nvidia Scanner test sonrasında ekran kartı için otomatik olarak en yüksek performans sunacağı bir overclock profili oluşturuyor. Firma, Nvidia Scanner API'sını RTX 2080 GPU'sunu overclock etmek için kurmuş olsa da Nvidia sonraki süreçte eski nesil GPU'ları için de destek sunmayı planlıyor. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim