Anlık Bildirim

Rival Knights, Android ve iOS kullanıcılarının beğenisine sunuldu

Rival Knights, Android ve iOS kullanıcılarının beğenisine sunuldu
Gameloft'un Rival Knights adlı free to play yapıdaki yeni mobil oyunu Appstore ve Google Play'deki yerini aldı.

Orta Çağ'da geçen Rival Knights'da lordunun borçlarını ödemek için kral tarafından düzenlenen turnuvaya katılan bir şövalyenin hikayesine ortak oluyoruz. Bu turnuvada her biri 5 şövalye içeren 5 lig yer alıyor. Büyük ödülü kazanarak sadakatımızı kanıtlamak için ise, atın hızı ve mızrağın kuvvetinden yararlanarak tüm şövalyeleri birer birer alt etmemiz gerekiyor. 

Sürekli çevrimiçi bağlantıya ihtiyaç duyan Rival Knights'da yerel turnuvaların yanı sıra, tüm oyuncuların katıldığı çeşitli etkinlikler de bulunuyor. Bu etkinliklerde kazandığımız başarılar sayesinde, yerel turnuvalarda olduğu gibi para kazanarak karakterimizi özelleştirerek daha güçlü bir hale getirebiliyoruz.

Üç boyutlu bir oyun dünyasına sahip olan Rival Knights, mükemmeli vaat etmese de tatmin edici bir görsel deneyim sunuyor. Tek dokunuşla rahatlıkla kontrol edilebilen oyunun ses unsurları ise, anı kurtarmaktan öteye gidemiyor.

Orta Çağ'a ve şövalyelerin at üzerinde gerçekleştirdikleri düellolara ilgi duyan oyunculara önerebileceğimiz Rival Knights'a aşağıdaki market bağlantıları üzerinden ulaşabilirsiniz. Bu arada yakın bir zamanda Windows Phone için de yayımlanacak olan Rival Knights'ın Türkçe dil desteği olduğunu da belirtelim. 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim