Kullanım alanı sınırsız
Tabakanın net kalınlığı 0,47 nanometre. Bu da insan tırnağından bile milyonlarca kat ince olduğu anlamına geliyor. Leeds Ünversitesi’ndeki araştırmacılar, çalışmalarının birçok sektörde önemli gelişmelere ön ayak olacağını düşünüyorlar. Medikal cihazlar, teknoloji endüstrisi, kimyasal reaksiyonları hızlandırmak, su arıtma cihazları bu örneklerden bazıları.
Tabii ki oldukça ince olması ve daha az miktarda altın kullanılması sebebiyle, geliştirme aşamasındaki harcamalara olumlu getiriler katacaktır. Araştırma ekibi, kullandıkları metodunun 2 boyutlu materyaller üretme konusunda da yeni yollar açacağına inanıyor.
Şimdilik erken aşamalarında olan çalışmanın etkisi önümüzdeki zamanlarda kendini hissettirecektir. Ancak Leeds Üniversitesi araştırmacıları hem 2D altın hem de kullandıkları yöntem için oldukça heyecanlılar. Son olarak haberimizde bulunan görsellerin sonradan renklendirildiğini belirtelim.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
sonsua kadar sürecek o video
harbiden sıktı bu video
1 yaz kısa süre kullanım için ideal,
@ccguven evine giren surilere yemek olmuş ilk işleri yemek değilmiş...
Benim oğlana alayım bi tane
O ışık efektleri sadece yanlarda değil üstte de olmalıydı. Böylece tabancayı kullanan, kafasını yana eğmek zorunda kalıp, fıtık olmaz.
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü
GENEL İSTATİSTİKLER
5148 kez okundu.
13 kişi, toplam 13 yorum yazdı.
HABERİN ETİKETLERİ
ince, altın ve