Anlık Bildirim

Sahte Alexa uygulaması, App Store'da zirveye çıktı

Play Store'da sıkça görmeye alıştığımız türden bir haber de Apple'dan geldi. Amazon Alexa'nın resmi bir uygulaması gibi görünen sahte Alexa uygulaması, App Store'da zirveye çıkmayı başardı.
Şimdiye kadar Android uygulama marketi Play Store'da görmeye alıştığımız türden bir haber bu kez Apple kanadından geldi. Kendini Amazon Alexa'nın resmi uygulaması gibi gösteren bir sahte uygulama, App Store'da zirveye çıkmayı başardı.

Noel alışverişi popülaritesini arttırdı

Setup for Amazon Alexa adındaki bu uygulama, sözde Alexa uygulamasının kurulum paketi gibi görünüyor. Bu sahte uygulama, Apple tarafından sıkı bir takip altında olan App Store'a girmekle kalmayıp, kısa sürede birçok uygulama geliştiricinin hayali olan üst sıralara tırmanmayı başardı.
Uygulamanın şaşırtıcı bir şekilde bu kadar üst sıralara tırmanma nedeni olarak da Noel gösteriliyor. Birçok kişinin yeni bir Amazon Alexa aldığı ve cihazın resmi uygulamasını indirmek için App Store'a girdiğini düşünürsek, bu sahte uygulamanın Araçlar kategorisinde 6. sıraya, Ücretsiz Uygulamalar kategorisinde de 75. sıraya yükselmesinin nedenini anlayabiliyoruz. Kullanıcıların raporlarının ardından sahte uygulamanın App Store'dan kaldırıldığını da belirtelim.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
9829 kez okundu.
9 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
app store, alexa ve
3 etiket daha fake sahte uygulama Apple
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim