Samsung'un yeni telefonu Galaxy Note 7, daha önceki pek çok haberde ifade ettiğimiz üzere 2 Ağustos'ta lanse ediliyor. Güney Koreli şirket resmi internet sitesi üzerinden paylaştığı davetiye ile haftalardır konuştuğumuz bu bilgiyi doğrulamış oldu. Davetiye aynı zamanda yeni amiral gemisi için Note 6 yerine Note 7 isminin kullanılacağını da doğrulamış oluyor.
2 Ağustos'ta tarihinde New York, Rio de Jeneraio ve Londra'da etkinlikler düzenleyecek olan Samsung, ülkemizde de bir tanıtım gerçekleştirecek. Çıkışına sayılı günlerin kaldığı Galaxy Note 7 için sızıntılar da devam ediyor. Ortaya çıkan yeni fotoğraflar, telefonun tasarımından olası özelliklerine kadar hemen her konuda fikir veriyor.
5.7-inç veya 5.8-inç boyutunda çift taraftan kavisli ekrana, 6GB RAM kapasitesine ve Exynos 8893 / Snapdragon 821 işlemcisine sahip olmasını beklediğimiz telefon, kalem kullanımına yenilik çeşitli iyileştirmeler, daha gelişmiş günvenlik için iris taraması, daha büyük ve hızlı şarj gibi özellikleri de beraberinde getirmeye hazırlanıyor.
Samsung Galaxy Note 7'nin resmi satış fiyatı ise şu an için bilinmiyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
![DH Android Uygulamasını İndir](/Content/img/uygulama-indir-android.png)
![DH iOS Uygulamasını İndir](/Content/img/uygulama-indir-ios.png)
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü
GENEL İSTATİSTİKLER
10658 kez okundu.
18 kişi, toplam 18 yorum yazdı.
HABERİN ETİKETLERİ
Samsung, galaxy note 7 ve Mobil Teknolojiler