Şirketin enerji tarafındaki tüm operasyonlarını kapsayacağı belirtilen bu satış, Sony Energy Devices Corporation’ın üretimi gerçekleştirdiği Çin ve Singapur’daki tesisleri de kapsıyor. Tek kullanımlık alkali piller, USB şarj cihazları, fotoğraf makinesi pilleri gibi bir çok ekipmanın üretimini artık Murata üstlenmiş olacak.
1975 yılından bu yana pil üretimi konusunda yenilikçi işlere imza atan Sony, dünyanın ilk lityum-ion pilini 1991 yılında ticari ölçekte satışa sunan şirket olmuştu. Şirket şu sıralar lityum-ion polymer piller konusunda önemli bir teknoloji birikimine sahip.
Pil işi aslında Sony’nin cihazlar tarafındaki bir alt birim. Bu birimde Sony’nin oldukça karlı olan görüntü sensörleri ve diğer komponentler bulunuyor. Pil işi ise bu taraftaki karlılık anlamında en olumsuz görüntü sunan birimlerin başında geliyor. Özellikle geliştirilen teknoloji ve gerçekleşen üretimin nakde dönüşmesi anlamındaki gecikme nedeni ile sadece geride kalan yılda 271 Milyon Dolar’lık bir değer düşüklüğü kaybı ortaya çıkarmış.
1944 yılından bu yana teknolojik ekipmanlar, sanayi ürünleri ve komponentler üreten Murata, kısa menzilli kablosuz iletişim modülleri, Bluetooth yongaları, çeşitli yalıtkanlar, güç kaynakları, devre modüller, sensörler gibi alanlarda üretim yapan bir şirket. Murata’nın 2015 yılı net geliri 1 Milyar Dolar’ın üzerinde gerçekleşmiş.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
sonsua kadar sürecek o video
harbiden sıktı bu video
1 yaz kısa süre kullanım için ideal,
@ccguven evine giren surilere yemek olmuş ilk işleri yemek değilmiş...
Benim oğlana alayım bi tane
O ışık efektleri sadece yanlarda değil üstte de olmalıydı. Böylece tabancayı kullanan, kafasını yana eğmek zorunda kalıp, fıtık olmaz.
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü
GENEL İSTATİSTİKLER
6686 kez okundu.
18 kişi, toplam 19 yorum yazdı.
HABERİN ETİKETLERİ
sony, pil ve