Anlık Bildirim

Teknoloji şirketleri 2019 yılında 8K TV üretimini arttıracak

Analistler tarafından hazırlanan raporlara göre, dev teknoloji şirketleri 2019 yılında 8K televizyonların üretimini ciddi ölçülerde arttıracağını gösteriyor. Konunun detayları haberimizde.
DigiTimes tarafından yapılan bir araştırmaya göre, dev teknoloji şirketleri gelecek yıl 8K panellerin üretimini ciddi ölçüde arttıracak. Pazardaki dokuz büyük oyuncunun, bu yeni ve pahalı teknolojinin daha da yaygın hale gelmesine ön ayak olacağı belirtiliyor.

Üreticiler yaygınlaşmasını istiyor

Güney Koreli teknoloji devi Samsung, 65, 75, 82 ve 98 inç TV'lerle en geniş ürün yelpazesine sahip olacak. LG ise önce 65 ve 75 inç, daha sonra da 98 inçlik dev TV modellerini piyasaya sürecek. Trendi zorlayacak olan Sharp ise 70 ve 80 inçlik ara ebatları satışa sunacak.
Teknoloji şirketleri, şu anda astronomik rakamlarla satışa sunulan 8K TV'lerin, düşük hacimli satışlara rağmen iyi gelir akışı sağladığı gerekçesiyle yaygınlaşmasını istiyorlar. Kullanıcılar açısından bakarsak eğer, 8K yayınların da yaygınlaşma sürecini düşünecek olursak yüksek fiyat etiketleriyle birlikte 8K TV almak, şu an çoğumuz için hayalden öteye geçemiyor. Bu teknolojinin, üreticilerin istediği konuma erişmesi için önümüzde bir hayli yıl olduğunu söylemek mümkün.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
9456 kez okundu.
12 kişi, toplam 12 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung, lg ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim