Anlık Bildirim

Tesla artık günde 1.000 adet Model 3 üretiyor

Elon Musk geçtiğimiz günlerde Tesla'nın 27 veya 28 Kasım'a kadar günde 1.000 Model 3 üretebilecek seviyeye ulaşacağını belirtmişti. Deneyimli yönetici bu sözlerinde haklı çıktı.
Elon Musk, Tesla çalışanlarına, işçilerin şu anda her gün yaklaşık 1.000 adet Model 3 ürettiklerini bildiren bir e-posta göndererek bu muhteşem başarı için herkesi tebrik etti.
Musk, Kasım ayının başlarında Tesla'nın 27 veya 28 Kasım'a kadar günde 1.000 Model 3 üretebilecek seviyeye ulaşma yolunda ilerlediğini söylemişti. Deneyimli yönetici haklı çıkmış gibi görünüyor.

35.000 dolarlık Model 3 daha yakın

InsideEV adlı internet sitesinin haberinde, Musk'ın işçileri üretimi yüksek tutmaya devam etmeleri için teşvik ettiği de belirtiliyor. Raporda dikkat çeken bir diğer ayrıntı ise Model 3'ün şu anda 38.000 dolar maliyetle üretilmesi.
Bir başka deyişle şirket üretim maliyetlerini düşürmeyi başarmış durumda. Yani bu da Tesla'nın söz verdiği gibi 35.000 dolar fiyat etiketi taşıyan Model 3 sunmaya çok yakın olduğunu gösteriyor. Elektrikli otomobilin şu anki başlangıç fiyatı 46.000 dolar.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
10286 kez okundu.
26 kişi, toplam 26 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
otomobil, Tesla ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim