Tam koruma sağlıyor
Yola çıktıktan sonra yönetim merkezinin, uzaktan görüp kontrol edebildiği robotlar böylece şehirlerin haritalarına ve etrafını görebilen kameralara sahip olsa da bu şehirlerde henüz yeni oldukları için bir sorun yaşanmaması adına Starship çalışanları tarafından yönlendirilebilecek. Kameralar, GPS ve alarmlar ile ürünlerin güvenliğini sağlayan robotlar müşteriye ulaştığında müşterilerin kapağı açabilmesi için kendilerine verilen parolayı girmesi gerekiyor bu sayede robotlar yolda saldırıya uğrasalar ya da kaza geçirseler bile teslim edilecek ürünler tam bir korumaya sahip olacak.
Kullanıldıkça haritalarını daha da geliştirecek olan robotların bir süre sonra insan müdahalesi olmadan %99 oranında başarıyla hizmet vermesi bekleniyor. Tabi böyle yüksek bir oranın akıllara ‘’Bu robotlar teslimat personellerinin yerini alacak mı?’’ sorusunu getiriyor. DoorDah’in kurucularından Stanley Tang’e göre bu robotların kullanılması onların insanların yerini alacağı anlamına gelmiyor. Tang, robotların; otomobiller, motosikletler ve yaya olarak teslimat yapan insanlar gibi farklı kategoride bir teslim aracı olduğunu ifade etti.
DoorDash’in aksine robotları sadece yiyecek içecek teslimatında kullanmak yerine her türlü teslimat için kullanmayı düşünen Postmates ise robotları teslimatlarının bir parçası haline getirmek için öncelikle test edeceklerini ve müşterilerin geri dönüşlerine göre karar vereceklerini söyledi.
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
sonsua kadar sürecek o video
harbiden sıktı bu video
1 yaz kısa süre kullanım için ideal,
@ccguven evine giren surilere yemek olmuş ilk işleri yemek değilmiş...
Benim oğlana alayım bi tane
O ışık efektleri sadece yanlarda değil üstte de olmalıydı. Böylece tabancayı kullanan, kafasını yana eğmek zorunda kalıp, fıtık olmaz.
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü
GENEL İSTATİSTİKLER
6042 kez okundu.
10 kişi, toplam 11 yorum yazdı.
HABERİN ETİKETLERİ
robot teknolojileri, robot ve