Anlık Bildirim

Xiaomi Mi Mix 2 sızdırıldı: Artık alt çerçeve de yok

Mi Mix 2'ye ait olduğu iddia edilen bir prototip sızdırıldı. Yeni görsel akıll telefonun Mi Mix'ten kalan alt çerçeveden de kurtulduğunu ve daha çarpıcı bir tasarıma sahip olduğunu gösteriyor.
Geçtiğimiz yıl Xiaomi, yeni bir trend başlattığından habersiz bir şekilde Mi Mix modelini piyasaya sürdü. Cihazdaki ekranın üç tarafında çerçeve yer almaması taraflı tarafız herkes tarafından beğeni toplamıştı. Eğer yayınlanan son görsel gerçekse şirket Mi Mix 2 modelinde kalan son çerçeveyi de ortadan kaldırmış.
Resimde gördüğünüz akıllı telefonun Mi Mix 2'ye ait bir prototip olduğu iddia ediliyor. Gördüğünüz gibi, Mi Mix'ten kalan son alt çerçeve de kırpılmış durumda. Böylece cihazın ön tarafı tamamen ekranla kaplanmış. Hala üst kısımda hoparlör ızgarası yok çünkü Çinli şirket bunun yerine bir kez daha piezoelektrik modülü kullanacak.

Snapdragon 835 ve 6GB RAM

Alt kısımdaki çerçeve o kadar fazla küçültülmüş ki ön kameraya yer kalmamış. Mi Mix 2, 7.9 mm kalınlıktaki Mi Mix'ten bile daha ince bir tasarıma sahip olacak gibi görünüyor. Cihazda metal bir çerçeve göreceğiz ve köşeleri selefine kıyasla biraz daha yuvarlak olacak.
Mi Mix 2'de Qualcomm Snapdragon 835, 6GB RAM, AMOLED ekran ve 19 MP ana kameraya yer verileceğini duymuştuk. Akıllı telefonun 4.500mAh kapasiteli bir pil taşıyacağını belirtelim. Cihazın muhtemelen Eylül ayının ortalarında yaklaşık 748$ veya 637€ fiyatla piyasaya çıkacağı konuşuluyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
18250 kez okundu.
45 kişi, toplam 47 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
akıllı telefon, cep telefonu ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim