Anlık Bildirim

A Quiet Place: Day One gişedeki yolculuğuna hızlı başladı

Bu hafta gösterime giren A Quiet Place: Day One gişedeki yolculuğuna hızlı başladı. Gişede beklentierlin üzerinde bir açılış yapan film, seri adına iki yeni rekora imza attı.
A Quiet Place: Day One'dan etkileyici açılış Tam Boyutta Gör
Son yılların en başarılı korku-gerilim filmlerinden biri olan Sessiz Bir Yer (A Quiet Place)'in ilk spin-off filmi Sessiz Bir Yer: Birinci Gün (A Quiet Place: Day One), bu hafta vizyona girdi. Cuma günü gösterime giren film, gişedeki ilk hafta sonunda oldukça etkileyici bir performans sergiledi.

Kuzey Amerika'da 53 milyon dolar hasılata ulaşan film, buna diğer ülkelerden de 45.5 milyon dolar ekledi ve gişedeki ilk hafta sonunda 98.5 milyon dolar hasılat yaptı. Bu performansıyla beklentilerin üzerine çıkan film, A Quiet Place serisi için iki yeni rekora imza attı. Day One, hem Kuzey Amerika'da hem de global pazarda serinin en iyi açılış yapan filmi oldu. Ana serinin doğrudan devam filmi olmayan bir spin-off için bu oldukça etkileyici bir başarı.

A Quiet Place: Day One, Uzaylı İstilasının İlk Günlerine Odaklanıyor

Sessiz Bir Yer: Birinci Gün, serinin önceki filmlerinde korku saçan, sese duyarlı yaratıkların Dünya'ya geldiği ilk günlere odaklanıyor ve uzaylı istilasının hemen başında büyük şehirlerde yaşananları anlatıyor. New York gibi kalabalık ve gürültülü bir şehirde sese duyarlı yaratıklarla karşı karşıya kalan insanlar, en ufak bir sesin bile ölüm anlamına geldiği bu kıyım sırasında zorlu bir hayatta kalma savaşı verecek.

Pig filmiyle çıkış yapan Michael Sarnoski'nin yönettiği filmin başrollerinde Lupita Nyong'o, Joseph Quinn, Alex Wolff ve Djimon Hounsou yer alıyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim