Anlık Bildirim

A Quiet Place’in oyunu duyuruldu: PS5, Xbox ve PC için geliyor

Son yılların en sevilen korku serilerinden olan A Quiet Place’in oyunu duyuruldu. Saber Interactive tarafından yayınlanacak olan A Quiet Place: The Road Ahead’in ilk fragmanı yayınlandı.
A Quiet Place: The Road Ahead - Oynanış görüntüsü Tam Boyutta Gör
2018 yılında çıkan ve John Krasinski tarafından yönetilen A Quiet Place, kısa sürede korku dünyasının en sevilen yapımlarından biri olmayı başarmıştı. Sese duyarlı uzaylıların dünyayı istila etmesini konu alan film, geçtiğimiz yıllarda ikinci yapımına da kavuşmuştu. Serinin başarısından memnun olan yapımcılar, A Quiet Place’i farklı medyalara getirmeye karar vermiş gibi görünüyor.

A Quiet Place: The Road Ahead duyuruldu

A Quiet Place: The Road Ahead, dikkat çekici bir fragman ile duyuruldu. Yapım, filmlerde olduğu gibi terör, tüyler ürpertici atmosfer ve ilgi çekici insan dramının benzersiz karışımını yakalamayı amaçlıyor. Oyuncular, yalnızca dehşet verici uzaylılardan değil, aynı zamanda aile çatışmalarının acısından ve kendi iç korkularından da kurtulmak zorunda olan genç bir kadının hikayesine tanıklık edecekler. Yapım, John Krasinski tarafından yaratılan A Quiet Place film evreninde geçecek, yani filmlerden tanıdığımız karakterleri görmemiz mümkün.

FPS türünde olacak olan yapım, Remothered ve Batora: Lost Haven yapımları ile bilinen İtalyan stüdyo Stormind Games tarafından geliştiriliyor. Yapımın yayıncılığını ise Saber Interactive yapacak. A Quiet Place: The Road Ahead, 2024 yılının sonlarında Playstation 5, Xbox Series ve PC (Steam) platformlarında yayınlanacak.
 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim