Anlık Bildirim

Age of Empires mobile ön kayıtlar açıldı: İşte oynanış videosu

Call of Duty Mobile, Pokemon Unite gibi popüler mobil oyunların geliştiricisi, Age of Empires'ı mobil platforma getirmek için birlikte çalışıyor. Peki, Age of Empires mobile nasıl bir oynanış sunacak?

World's Edge studio and TiMi Studio Group, bir dönemin popüler strateji oyunu Age of Empires’ı mobil cihazlara getirmek için birlikte çalışıyor. Android ve iOS için 2024’ün sonlarına doğru yayınlanması planlanan Age Empires Mobile’ın ilerlemeyi hızlandıracak ve kaynak elde edilecek öğeleri içeren oyun içi satın alımların olduğu ücretsiz bir strateji oyunu olacak. İşte detaylar:

Age of Empires Mobile nasıl olacak?

Age of Empires’ın mobil sürümü de üs kurma, imparatorluk kurma, savaş ve gerçek zamanlı strateji öğelerini içerecek. Ancak, gerçek zamanlı strateji oyunu bekleyenleri biraz hayal kırıklığına uğratacak; RTS oyunundan ziyade farklı strateji mekaniklerinin karışımı olacak. Çinliler, Romalılar, Fransızlar ve Bizanslılar dahil bir dizi tarihi dönemi kapsayacak ve Barbarossa, Hammurabi, Büyük İskender, Saba Melikesi, Charlemagne gibi tarihi kahramanlar olacak. Oyuncular, hem birbirlerine karşı hem de birlikte savaşabilecek.

Age of Empires oyunları World's Edge tarafından geliştirilirken Age of Empires Mobile, Call of Duty Mobile, Honor of Kings ve Pokemon Unite'ı geliştiren aynı stüdyo olan Tencent yan kuruluşu TiMi Studio tarafından geliştiriliyor.

Age of Empires Mobile Age of Empires Mobile Age of Empires Mobile Age of Empires Mobile Games Ücretsiz 985,6 MB

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.proximabeta.aoemobile

Kaynakça https://aoemobile.com/ https://www.ign.com/articles/age-of-empires-mobile-unveiled-from-developer-of-call-of-duty-mobile-pokemon-unite Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
26637 kez okundu.
23 kişi, toplam 25 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Age of Empires Mobile, Teknoloji Haberleri ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim