Anlık Bildirim

Apple, AirPods 4'ün aktif gürültü engelleme özelliğini nasıl sağladığını açıkladı

Apple'ın ANC desteğine sahip AirPods 4 modelini benzersiz kılan şeyin, çoğu kulaklığın daha iyi bir aktif gürültü engelleme deneyimi için güvendiği kulak uçlarının olmaması olarak görülüyor.
AirPods 4'ün aktif gürültü engelleme özelliği nasıl sağlandı? Tam Boyutta Gör
Apple'ın donanım mühendisliği başkan yardımcısı Kate Bergeron ve AirPods pazarlama direktörü Eric Treski yeni AirPods 4'lerle ilgili konuştu. Röportajda kulaklıkların silikon kulak uçları olmadan açık kulak tasarımına sahip olmasına rağmen nasıl harika aktif gürültü engelleme (ANC) ekleyebildiğini açıkladılar.

AirPods 4'ün aktif gürültü engelleme özelliği beğeni topladı

Apple, standart AirPods'lara ilk kez ANC özelliğinin eklenmesinde H2 çipinin önemli bir faktör olduğunu söyledi. Kate Bergeron, AirPods 4'teki ANC ile ilgili olarak "AirPods Pro'ya kıyasla birçok açıdan daha yoğun" dedi. Eric Treski ise, "Kulak ucu olmayan bir üründe bu harika ANC kalitesini ortaya çıkarmak gerçekten çok zor" dedi.

"H2'nin gücü buna izin veriyor, bu yüzden ANC kalitesini yönetmek ve mikrofonlardan gelen çevresel gürültüyü dinlemek için H2 çipiyle çok şey yapıyoruz. Böylece mümkün olduğunca çok gürültüyü iptal ettiğimizden emin oluyoruz." ifadelerini kullandı.

Apple, AirPods 4'ün revize edilen şekli ve akustik mimarisinin kulaklıkların etkili ANC'ye sahip olmasına da katkıda bulunduğunu söylüyor. Röportajın tamamından Apple'ın yeni AirPods 4'ü nasıl tasarladığına dair ek ayrıntılar bulabilirsiniz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim