Anlık Bildirim

Amazon’da günün öne çıkan indirimleri: Cosori Airfryer, TP-Link güvenlik kamerası, Anker robot süpürge ve dahası

Amazon'un Prime üyelerine özel Prime Day indirimleri başladı. 22 Temmuz'a kadar sürecek Prime Day indirimlerinin sadece birkaç saatliğine geçerli Flaş Fırsatlar'ını sizin için listeledik.
Amazon’da günün öne çıkan indirimleri 17 Temmuz Tam Boyutta Gör
Amazon’un Prime Day kampanyası büyük indirimlerle başladı. Sadece Prime üyelerine özel Prime Day indirimleri 22 Temmuz’a kadar devam edecek.

Kampanya boyunca uzun süreli indirimlerin yanı sıra günlük olarak yenilenen Flaş Fırsatlar yapılıyor. Flaş Fırsatlar kısa süreli ve stoklarla sınırlı olduğu için acele etmenizde fayda var. Bugünkü Flaş Fırsatlarda öne çıkan indirimli ürünler şunlar:

Prime Day kampanyaları neler?

  • Prime Day'de kampanya sonuna kadar devam edecek uzun süreli indirimler, her gün yenilenen indirimler ve belirli saatler aralığında geçerli kısa süreli Flaş Fırsatlar olacak.
  • Çok Al & Az Öde kapsamında seçili ürünlerde 500 TL ve üzeri siparişlerde tüm indirimlere ek olarak anında %10 indirim uygulanıyor.
  • Prime Day boyunca satın aldığınız ürünlerin fiyatı 22 Temmuz'a kadar sizin aldığınız fiyatın altına düşerse aradaki fark Amazon hesabınıza iade edilecek. Ürün sayfasında "Prime Day" görseli bulunan ve satıcısının Amazon.com.tr olduğu tüm ürünlerde fiyat farkı iadesi alabilirsiniz. Böylelikle satın almadan önce "Fiyatı daha da düşer mi?" endişeniz olmaz.
  • İş Bankası müşterileri 1 - 31 Temmuz tarihleri arasında 1.000 TL ve üzeri alışverişe 100 TL Maxipuan üstelik 500 TL’ye kadar Maxipuan kazanma fırsatı yakalıyor. 16 – 22 Temmuz tarihleri arasında Maximum kart ile yapacağınız 3.000 TL ve üzeri ilk alışverişe 300 TL indirim uygulanıyor. İş Bankası müşterileri 15 – 25 Temmuz tarihleri arasındaki siparişlerinde vade farkız 9 taksit fırsatı elde ediyor. Maximiles Black müşterileri ise Eylül sonuna kadarki Amazon Prime üyelik ücreti harcamalarında her ay 39 TL iade alıyor.
  • Seçili ürünlerde Akbank Axess, HSBC Advantage, Garanti Bonus, İşbank Maximum, Finansbank Cardfinans, Halkbank Paraf ve Ziraat Bankası Bankkartcombo kartları ile yapılan harcamalarda 12 aya varan vade farksız taksit seçeneği sunuluyor.

DH Sıcak Fırsatlar İndirim Kanalımıza Katılmak için:👇

İndirimli ürünleri yakalamak için Sıcak Fırsatları takip edin!

İndirimli ürünleri yakalamak için Sıcak Fırsatlar forumumuzdaki ana konuları takip edebilirsiniz:

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim